.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от gabe Виж мнението
    Изневярата е нещо естествено за хората. Какво, примерно, имам си гадже и се харесваме, но на купон съм се забил с адската мацка, летят хормони, няма да я прасна ли? Въпросът е изневярата да е еднократен акт, ако открия, че моето съкровище ми изневерява редовно, разбира се, че ще я чупя. Като си имам гадже да не би да съм в затвор?
    То хубаво, ама ако през седмица си на купон и се забиваш с яка мацка? Или ти имаш предвид да е еднократен акт с отделна мадама, иначе с много различни по веднъж - може. Нещо ти издиша логиката.

Замислих се върху това, което каза Мери Джейн. Надали бих изневерила веднага напук - още повече така, че той да не знае, но бих попитала "Добре, сега какво очакваш? Имам ли картбланш да направя същото? Как ще се почувстваш, ако знаеш, че съвсем умишлено съм легнала с някого?"

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Замислих се върху това, което каза Мери Джейн. Надали бих изневерила веднага напук - още повече така, че той да не знае, но бих попитала "Добре, сега какво очакваш? Имам ли картбланш да направя същото? Как ще се почувстваш, ако знаеш, че съвсем умишлено съм легнала с някого?"
    Точно това имах предвид. Бих се почувствала предадена, и не си го пожелавам дори да ми се случва. А щом се почувствам с две думи - ненужна, ще се оттегля. Било то късане, или просто проценти емоционално отчуждаване. Оттам няма да почувствам нуждата да бъда вярна на някого, просто заради самия него, тъй като той ме е предал. Защо пък да го зарежа, ако го обичам истински. Просто мога да си водя връзки с друг, без дори да знае. А и дори да разбере - аз вече ще си имам резерва.
    Относно любовта - както казах, ще се изчерпа под някакъв вид, който в края на краищата - все ще се сведе до 0.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    То хубаво, ама ако през седмица си на купон и се забиваш с яка мацка? Или ти имаш предвид да е еднократен акт с отделна мадама, иначе с много различни по веднъж - може. Нещо ти издиша логиката.

Ако всяка седмица съм на купон и забивам яка мацка, значи връзката ми е издишала и е чисто формална. Това вече не е изневяра, а търсене на нов партньор.

Изневяра за отмъщение? По-голяма глупост надали има. Какво ще постигнете в крайна сметка? Това е много ретроградно мислене. Ако толкова са ви засегнати чувствата, по-добре търсете нов партньор, ще сте много по-щастливи. Гледайте си собственото щастие, а не целете чуждо нещастие.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си