.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 469

Hybrid View

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Не ти трябва никой на главата
    Въпросът е сам човек да се научи да реагира адекватно и бързо в съотвена ситуация, а не някой до теб да ти казва спри,намали ,завии и т.н

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Тоест, след взимането на книжка би следвало да карам с по-опитен шофьор известно време (колко), така ли?
    Разбира се, че е хубаво да има опитен шофьор до теб, възможно по-дълго след като вземеш книжка за да съблюдава и да ти обръща внимание за грешките които допускаш. Обикновено младите шофьори в началото се страхуват доста и карат много внимателно и бавно, избягват паркирането на трудни места, особено успоредно и в места където ще трябва да карат на зад. Изпитват дискомфорт при вземане на ляв завой и т.н. Обаче особено при момчетата се наблюдава един феномен след 2-3-4 месеца в които нашия млад шофьор решава, че е научил всичко и се помисля за Шумахер. Точно тия месеци са най-рискови.

Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    Не ти трябва никой на главата
    Въпросът е сам човек да се научи да реагира адекватно и бързо в съотвена ситуация, а не някой до теб да ти казва спри,намали ,завии и т.н
    Заради такова мислене като твоето е пълно с разни хора които уж карат от 5 години и не могат да паркират като хората, плашат се като се разминат с тир, не могат да държат правилна посока и дистанция и т.н. И много ми се иска да ми обясниш защо на пилотите от WRC някой седи и им казва какво да правят, след като са толкова опитни ?

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Заради такова мислене като твоето е пълно с разни хора които уж карат от 5 години и не могат да паркират като хората, плашат се като се разминат с тир, не могат да държат правилна посока и дистанция и т.н. И много ми се иска да ми обясниш защо на пилотите от WRC някой седи и им казва какво да правят, след като са толкова опитни ?
    Казват им завоя на къде е и колко е остър. Едва ли им казват как се включва 1ва. И аз съм на мнението на Полина човек трябва сам да преценява ситуацията. Не може всеки път някой друг да му казва като на тапак - тръгни, мигач, спирачка...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Kristianc95 Виж мнението
    Казват им завоя на къде е и колко е остър. Едва ли им казват как се включва 1ва. И аз съм на мнението на Полина човек трябва сам да преценява ситуацията. Не може всеки път някой друг да му казва като на тапак - тръгни, мигач, спирачка...
    'ма вие сте много зле.
    Никой не ти говори да те учат кога да дава мигач, това го прави инструкторът. Дрейд има предвид съвсем други напътствия от близък човек СЛЕД като си взел книжка - точно примерите, които даде ти за шофьорите от WRC. Ще ти каже дали да обереш завоя или да го вземеш по-външно и защо, ей такива неща.

Да бе, кво обяснявам, той човекът си го написа.
    Вероятно има случаи, в които не могат постоянно да ти висят на главата, но аз като родител не бих пуснала детето си от един град до друг само, докато не видя дали наистина преценката му е като хората, когато колата няма втори чифт педали!
    Последно редактирано от PinkPan7her : 05-04-2013 на 17:32

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Макар и да си мисля, че знам от къде ти идва гледната точка ще кажа, че Поли е права. Когато някой ти мрънка на главата прекалено дълго време ти свикваш с това и когато се наложи сам да се оправяш проблема идва. Точно тези които са свикнали някой да им напява кога какво да правят са най-големия проблем по улиците.

А на WRC човека му казва след колко време какъв завой е така че, този зад волана да знае как точно да го вземе.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си