.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 80

Question Търся си телефон? :)

Здравейте. Моля ви да ми помогнете, търся си нов телефон, искам да има хубава камера за снимки (с хубава оптика), видеото въобще не държа да е качествено, тъй като няма да го използвам. Не ми трябва да има прекалено много екстри, защото няма да се хвана да хаквам сайта на ЦРУ с него. Иначе би било хубаво да има wi-fi, но не държа на някакъв много велик и бърз процесор. По възможност да НЕ Е една торба пари.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Кажи до какви пари? Можеш да си вземеш Samsung Galaxy Ace за 250 лв http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/2196/. Има си GPS, Wi-Fi, 5 MP камера .
    Последно редактирано от telephoncho : 05-02-2013 на 17:36

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Галакси, Лумиа. Аз имам галакси С единицата, имам сносен интернет, добра камера, върши ми работа, доста познати с лумии, които също са доволни от тези параметри, а нокиата си е и здрава.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Не искам Галакси, защото знам какви камери правят и са некадърни. Снимки с Галакси с3 са все едно правени с VGA камерата на SE k300 едно време..
    Освен това не гледам мегапикселите, държа на оптика. Замислих се за Нокиа н9, н8, 808 Pureview , защото са с оптика на Карл Цайс, но ... тоя Symbian всички ми казват да не си вземам.. Ако ще се прежаля да е Symbian, ще е SE Satio, а не някаква Нокиа. Какво ще кажете за Xperia S ?
    telephoncho чак 1000+ да не е, но ми е ясно, че няма да е особено евтин :Д просто нямам нужда от нещо кой знае колко мощно
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Xperia S - двуядрен процесор на по 1.5гхц, 12 мегапиксела камера, 32гб, екран със защита против надраскване, тънък, широк. Малко са чупливи, та ще трябва да го пазиш малко повече. Иначе би трябвало камерата му да прави хубави снимки, интернетът да е сравнително бърз. Моят съвет е да си набележиш няколко модела и да отидеш на място да ти ги покажат и да ги подържиш, да поцъкаш, ще видиш кой ще ти пасне най - много.

Тънък широк какво значи? Като керемидата С3 или не чак толкова? Тоя процесор ..... ко значи гледах и някакви 4ядрени, някакви едноядрени ... 2х1.5 добре ли е
    що чуплив? Хората писали защита против надраскване една приятелка си взе Xperia GO с не знам си какви защити против надраскване, счупване, намокряне и т.н. - телефон за палачори
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Тънък широк какво значи? Като керемидата С3 или не чак толкова? Тоя процесор ..... ко значи гледах и някакви 4ядрени, някакви едноядрени ... 2х1.5 добре ли е
    що чуплив? Хората писали защита против надраскване една приятелка си взе Xperia GO с не знам си какви защити против надраскване, счупване, намокряне и т.н. - телефон за палачори
    Едно по едно Чак като С3 не е, ама 128 na 64mm са му съответно дължина и широчина и е по форма почти правоъгълен. 2 по 1.5 е добре за телефон. Процесорът най - общо определя колко бързо ще ти вървят разни приложения, колко неща ще можеш да пускаш едновременно и прочее. Има влияние и върху интернета, само че този модел има добри характеристики за уай фай. Защита против надраскване означава, че като си сложиш телефона 2 3 пъти в джоба с ключовете, няма д аму се надере екрана. Обаче ако 2 3 пъти го изпуснеш, докато говориш, може да го надраскаш до счупване В се пак не е титаниев. Ако искаш смартфон, приготви се да го пазиш. Това не са старите телефони, които спираха влака Сонито е около 600 лева. Не знам за проблеми с операционната система. Аз лично харесвам галакситата, едно заради джелийбийнс ОС - а, на андроид, доста са бързи и честно казано, не са лоши камерите. Казвам го и като човек, който не е фен на айфона. Смартфоните от среден клас, като xperia, galaxy ace и прочее, са стабилни.

Търся си точно нещо средно, Галакси хем ми е прекалено мощен процесор, който ще остане неизползван и прекалено скъп, хем няма основното, което аз търся - камерата. Моя приятелка има такъв и вечно и се подигравам, че е дала прекалено много пари за него, а не е нещо кой знае какво. Не мисля, че си заслужава да дадеш 1200лв, за да имаш скъпа елка, на която да си изчисляваш месечния цикъл...
    Добре си беше едно време с Нокиите 1100....
    Това windows phone също ли е много зле ? Нокиа н9, която загледах, е с такова.
    Като цяло май искам xperia , склонна съм да им се доверя.. въпросът е коя..
    Защо точно е лошо symbian? Мисля, че трябва да ти платя вече за урока
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Търся си точно нещо средно, Галакси хем ми е прекалено мощен процесор, който ще остане неизползван и прекалено скъп, хем няма основното, което аз търся - камерата. Моя приятелка има такъв и вечно и се подигравам, че е дала прекалено много пари за него, а не е нещо кой знае какво. Не мисля, че си заслужава да дадеш 1200лв, за да имаш скъпа елка, на която да си изчисляваш месечния цикъл...
    Добре си беше едно време с Нокиите 1100....
    Това windows phone също ли е много зле ? Нокиа н9, която загледах, е с такова.
    Като цяло май искам xperia , склонна съм да им се доверя.. въпросът е коя..
    Защо точно е лошо symbian? Мисля, че трябва да ти платя вече за урока
    Симбиян лошото е това, че е вече малко поостаряла система и рядко се намира поддръжка за нея. Windows phone се използва най - вече от нокиите като лумия. Удобна е, бързо върви, но иска свикване с нея, както всяко нещо. Има недостатъците на уиндоус за компютър в общи линии. Разгледай снимки на ОС - а и разгледай уиндоус 8 като интерфейс, ще намериш прилики. Не е лошо, има поддтъжка за него. Има доста недостатъци спрямо андроид, обаче. А това с месечния цикъл знам, че е приложение, което си се сваля Което е другото хубаво нещо на айфоните и на телефоните с андроид, че в гугъл плей е пълно с приложения за тях.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Нокия Лумия 710 снима страхотно. Аз исках телефон за снимки и да си върша елементарните неща по интернет. Много съм доволна. Бърза е и операционната система. Исках да е с Андроид, но ме изненада приятно този телефон
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Тея приложения мога ли винаги да си намирам безплатни, или ще ми се налага да плащам? Не ми е толкова за 1 долар или нещо такова, ама не искам да си давам кодове на карта и подобни Половината познати ми обясняват, че намират безплатни приложения за каквото им е потрябвало, другите "Ау, не си взимай айфон (примерно) на него трябва да му плащаш за всичко, дори да си смениш сигнала за звънене".
    Аз като не съм имала някакъв смартфон, не съм свикнала на андроид или ай-рян, така че не ми е проблем свикването, ще го има с всичко
    Мисля, че Андроид е на Гугъл, което ме кара да им се доверя по някаква странна женска логика.
    Да , тя тая плочка за баня (с3) не я ползва за друго, освен да си изчислява цикъла, да се отбелязва къде е пила кафе и т.н., което като за 1300лв е излишно удоволствие. Телефонът може и да може да хакне сайта на НАСА, но тя не го прави, нито аз ще го правя. Като да караш Ферари с 30км/ч.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

https://play.google.com/store?hl=en&tab=w8 ето от тук аз си свалям приложения, има много безплатни. Иначе да се отбелязваш във фейсбук, можеш с всеки телефон, който поддържа фейсбук, дори не е нужно да е смартфон или на андроид.

Град
    Тея приложения мога ли винаги да си намирам безплатни, или ще ми се налага да плащам? Не ми е толкова за 1 долар или нещо такова, ама не искам да си давам кодове на карта и подобни Половината познати ми обясняват, че намират безплатни приложения за каквото им е потрябвало, другите "Ау, не си взимай айфон (примерно) на него трябва да му плащаш за всичко, дори да си смениш сигнала за звънене".
    Аз като не съм имала някакъв смартфон, не съм свикнала на андроид или ай-рян, така че не ми е проблем свикването, ще го има с всичко
    Мисля, че Андроид е на Гугъл, което ме кара да им се доверя по някаква странна женска логика.
    Да , тя тая плочка за баня (с3) не я ползва за друго, освен да си изчислява цикъла, да се отбелязва къде е пила кафе и т.н., което като за 1300лв е излишно удоволствие. Телефонът може и да може да хакне сайта на НАСА, но тя не го прави, нито аз ще го правя. Като да караш Ферари с 30км/ч.
    Свалям почти всичко безплатно, което други плащат. На Епъл някои неща са по-ограничени за сваляне и се плащат, а при мен са безплатни. Играх си с един таблет и се разочаровах, защото като каже някой Епъл и си викам "малиииии". Това с цикъла го пробвах. Има приложение за сваляне на теглото ти, за регулирането му, огледало и всякакви простотии. Таймер за печката, пералнята. Една програма ти изчислява калориите. Друга на колко си години по отпечатъка на пръста ти. Аз си свалих тестови задачи с английската граматика. Има хубави речници. Свалих си китайски с много хубава система на организация. Има доста неща.

Това е мое мнение. Не съм голямата разбирачка. Само споделям.
    Последно редактирано от ledenakrasota : 05-02-2013 на 19:37
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

Мнението на момиче е много полезно за мен! Мъжете не могат да разберат, че не, понякога нямаме нужда от най-великия смартфон, който може да клонира хора сам. Пускала съм подобна тема и преди и отговорите бяха "вземи си галакси с3, те са най-добрите" и когато обясних, че не ми е необходим, те ме заклеймиха, че не разбирам от телефони и че съм смотана и че готините в тяхното училище имали само галаксита.
    Дам, видях го сайта вече. Знам, че има платени и безплатни, но дали ще са ми от полза тея безплатните.. вероятно да Явно не е чак като съвсем за всичко да плащам.
    За windows phone откъде си намираш приложения? Не са ли по-малко разпространени от андроидестите?
    HTC на какво са? Те как са? Върху тях нямам пък въобще никакъв поглед
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Мнението на момиче е много полезно за мен! Мъжете не могат да разберат, че не, понякога нямаме нужда от най-великия смартфон, който може да клонира хора сам. Пускала съм подобна тема и преди и отговорите бяха "вземи си галакси с3, те са най-добрите" и когато обясних, че не ми е необходим, те ме заклеймиха, че не разбирам от телефони и че съм смотана и че готините в тяхното училище имали само галаксита.
    Дам, видях го сайта вече. Знам, че има платени и безплатни, но дали ще са ми от полза тея безплатните.. вероятно да Явно не е чак като съвсем за всичко да плащам.
    За windows phone откъде си намираш приложения? Не са ли по-малко разпространени от андроидестите?
    Свалям ги направо от Маркетплейс на телефона. Ако желаеш, можеш и от компа да си качиш какво ти хареса. Аз също така пуснах тема тук преди и казах, че просто искам еди какво си, а не да ми говорят с техните си термини и сложнотии, и като започна един спор коя марка е по-добра, и......

Град

Повечето ми приятелки имат ХТЦ и мн им завиждам само за подредбата на екрана, защото им излизат приложенията като на десктопа на компа с часовник, дата, иконките. Доста добро мнение чувам и са доста доволни от тази марка.
    Аз знаеш ли какво направих? Питах всяка позната за плюсовете и минусите на телефона й. Всяка си каза мнението, но, разбира се, ми даде малко да си поиграя на него. Така се става джаджагърл.
    Последно редактирано от ledenakrasota : 05-02-2013 на 19:51

ХТС не са изобщо лоши телефони, между другото, чудя как не се сетих да ти го дам и него като идея.

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Аз също така пуснах тема тук преди и казах, че просто искам еди какво си, а не да ми говорят с техните си термини и сложнотии, и като започна един спор коя марка е по-добра, и......
    мъже ....
    prosto_chovek поне схвана какво искам и не ми пробутва върха на научно-техническия прогрес, а е от полза.
    Само че приятелката ми с с3-ката си е влюбена в него и не мога и не мога да я убедя, че не си заслужава двете торби пари, които му даде. А да не казвам колко пъти съм и го измъквала "незабелязано" от чантата докато си вървим и чантата и е отворена :Д ако не е толкова гигантически, нямаше да е така, а и лесно може да го изпусне докато говори .. Другите ми приятелки са с обикновени телефони, само едната с xperia go-то, останалите са си с телефони..
    Харесах си Лумиа 800!!!! Хем е готин външно (женичка .. ) хем има карл цайс и т.н.. Мисля, че трябва да си набележа и да отида да видя вече.
    А вашите как си ги взехте? Аз ще го вземам намален като преподписвам договора към мобилния оператор, та не съм сигурна дали не трябва да избера само от наличните там на място или от някакво ограничено количество оферти .. което би било спънка
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    мъже ....
    prosto_chovek поне схвана какво искам и не ми пробутва върха на научно-техническия прогрес, а е от полза.
    Само че приятелката ми с с3-ката си е влюбена в него и не мога и не мога да я убедя, че не си заслужава двете торби пари, които му даде. А да не казвам колко пъти съм и го измъквала "незабелязано" от чантата докато си вървим и чантата и е отворена :Д ако не е толкова гигантически, нямаше да е така, а и лесно може да го изпусне докато говори .. Другите ми приятелки са с обикновени телефони, само едната с xperia go-то, останалите са си с телефони..
    Харесах си Лумиа 800!!!! Хем е готин външно (женичка .. ) хем има карл цайс и т.н.. Мисля, че трябва да си набележа и да отида да видя вече.
    А вашите как си ги взехте? Аз ще го вземам намален като преподписвам договора към мобилния оператор, та не съм сигурна дали не трябва да избера само от наличните там на място или от някакво ограничено количество оферти .. което би било спънка
    На изплащане за две години, но с безплатен интернет. Мама е имала някакви точки и са й смъкнали от цената. Ти за новия квадратен бял ли говориш? Той е велик! Вземи си бял.

Лумия 800 лошото е само, че скоро ще излезе от съответствие като модел по характеристики, но никак не е лош като телефон. 400 лева, има всичко, което ти трябва. Имай предвид, че не можеш да му добавяш мисля карта памет, ама 16ГБ вградени трябва да ти стигнат. Аз галаксито си го получих като подарък, но ако трябваше аз да си го взема, щях да преподпиша договор, но да платя парите накуп, а не разсрочено

А най - новата лумия е 920, която се предлага на нашия пазар. Реално ако нямаш претенции да носиш най - свърх технологичния телефон, Галакси ace, лумия 800, са ти идеален избор.
    Последно редактирано от prosto_chovek : 05-02-2013 на 20:19

Град
    Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    Лумия 800 лошото е само, че скоро ще излезе от съответствие като модел по характеристики, но никак не е лош като телефон. 400 лева, има всичко, което ти трябва. Имай предвид, че не можеш да му добавяш мисля карта памет, ама 16ГБ вградени трябва да ти стигнат. Аз галаксито си го получих като подарък, но ако трябваше аз да си го взема, щях да преподпиша договор, но да платя парите накуп, а не разсрочено.
    Моята също е вградена. 5 ГБ май е, но пак е супер.

То моят има слот за карта памет, само че във вградените 5Гб, които имам и аз, се вместват всичките файлове, които имам, даже имам останали още цели 3.

Четох мнение на някакъв човек, че има Лумия 800 и Експериа арк ес и снимките на Лумията куцали пред експерията .... много странно .. оптики уж??
    новия е 920, аз загледах 800, той не е много нов, но е квадратен , да :Д
    мога ли да отида в Глобул, да им кажа точно какво искам и дори да го няма в офертите им на месеца, да го получа?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Нищо не пречи да попиташ.

Четох мнение на някакъв човек, че има Лумия 800 и Експериа арк ес и снимките на Лумията куцали пред експерията .... много странно .. оптики уж??
    новия е 920, аз загледах 800, той не е много нов, но е квадратен , да :Д
    мога ли да отида в Глобул, да им кажа точно какво искам и дори да го няма в офертите им на месеца, да го получа?
    Имай предвид, че ако не отидеш с набор модели, които искаш, ще почнат да те навиват да си вземеш нещо, което просто струва повече, дори да нямаш нужда от него. Лично аз не мисля, че експирията води пред лумията нито като надеждност, нито като работа и функции, освен, че сонито има андроид, обаче ти каза, че не те бъркат много разните приложения от сорта на календар за месечния цикъл. Нокията си е нокия. Иначе си намерих едно много безумно приложение, появява ти се една крава на екрана и започваш да я доиш Та определено нокията за твоя случай е по - добре според мен, но иди, поискай и двата и виж кой ще ти хареса повече. Принципно ако го нямат като оферта, май не може да го вземеш на оферта.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си