- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Търся си телефон? :)
мъже ....
prosto_chovek поне схвана какво искам и не ми пробутва върха на научно-техническия прогрес, а е от полза.
Само че приятелката ми с с3-ката си е влюбена в него и не мога и не мога да я убедя, че не си заслужава двете торби пари, които му даде. А да не казвам колко пъти съм и го измъквала "незабелязано" от чантата докато си вървим и чантата и е отворена :Д ако не е толкова гигантически, нямаше да е така, а и лесно може да го изпусне докато говори .. Другите ми приятелки са с обикновени телефони, само едната с xperia go-то, останалите са си с телефони..
Харесах си Лумиа 800!!!! Хем е готин външно (женичка ..) хем има карл цайс и т.н.. Мисля, че трябва да си набележа и да отида да видя вече.
А вашите как си ги взехте? Аз ще го вземам намален като преподписвам договора към мобилния оператор, та не съм сигурна дали не трябва да избера само от наличните там на място или от някакво ограничено количество оферти .. което би било спънка![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ