- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- момче да неиска секс
с приятеля ми сме от няколко месеца заедно и сме правили веднъж секс. намеквам му, виках го в нас и неидва.предполагам че ако не му е харесало или сам била отвратителна като правихме секс щеше да ме зареже а той не го прави. немога да си обясня засхто неиска пак . На някои случвало ли му се е подобно нещо? как да постъпя ?
Последно редактирано от dryndryn : 05-02-2013 на 21:38
Ебати колко си грамотна. Говори с него, не питай нас, може да има много причини да не иска, може да се притеснява от нещо. Не е казано, че ти си виновна.
Хм...след като той не идва у вас защо ти не отидеш у тях?Вземете си по един сладолед,пуснете си приятна музика (примерно King Crimson) и така,няма как да не го направите...![]()
Да не би да е издържал няколко секунди и сега да се притеснява, че пак ще се изложи?
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
A възможно ли е ако си мисли че не се е представил добре и затова да не иска
Глупости,и да се е 'изложил',това би трябвало само да го стимулира да се представи по-добре следващия път
Да, възможно е. Даже това ми беше първата мисъл, когато ти прочетох темата.
Но в крайна сметка - седни и поговори с него. Вие сте във връзка и щом сте стигнали до този етап, не би трябвало да има някакви граници в общуването ви. Говорите си, чисто и спокойно, и разбираш какъв е проблема.
Но е нужно да се проведе този разговор, за да може да се оправи проблема, ако има реално такъв.
Осмели се да поговориш с него, друг вариант няма. Ако трябва започни по заобиколно темата.
Много просто - не му е харесало, ама не смее да ти каже. Ще те помотае още малко време и ще ти бие шута![]()
Невиждам смисъл да ме мотае 2-3 месеца след като не му е харесало и чак тогава да ме зареже
Ооо, докато не се научи да е мъж, няма да има секс.
Писна ми от някакви шубета-импотентни-притеснителни мъже.
Родителите явно вече не считат за нужно да обучат момчетата да бъдат мъже, и момичетата да бъдат жени.
Само ходят на работа, дават пари и ти се карат/и те наказват
Така дете не се гледа, и после " защо синът ми е гей" в бг мама.
Точно тия мами дето си "обучават" децата как да стават мъже после пишат тия теми. Може и да сложат задължителен предмет в училище за това как децата да се държат спрямо пола си, ако искаш? Просто няма качествен материал в тая държава и това е, всичко с малко акъл в главата се е изнесло.
Както не си забелязал, мотивът за възпитанието е посочено по-горе в поста ми, като не е използвано възпитание, ами обучение и е засегната частта, където родителите не обръщат внимание на децата са.
Тук не се раждат по-различно различно развити мозъци, съответно аргумента ти с "материала" е невалиден.
Сериозно, научи се да четеш какво е дадено в условието на задачата, след това отговаряй по него, моля, и не повтаряй каквото е казано вече.
Някакви елементарни правила в полемиката ви липсват.
говорих за "специалното обучение по това как да бъдем мъже/жени" а ти се хвана за последното ми тъпо изречение в поста.
но в крайна сметка с IQ си е точно така.
- някакво балансирано население > липса на възможности в България > адекватното население се изнася > остава само отпадъка > той ражда и възпитава (представи си как възпитава) > и ето го новото поколение възпитавано под съпровода на чалгата
Аз също имам този проблем,с моя приятел може да не правим секс и 2 седмици,винаги трябва аз да го подканвам,че да почнем,почнем ли обаче го спуквам от удоволствие и остава много доволен,незнам каква е причината ,обичаме се ,показва ми го , и ми казва ,че секса не му било най-важното нещо и че държи най-вече да се гушкаме и т.н.,но стигне ли се до секса той е на последен ред,а както знаем секса е много важен в една връзка
Ако имам дъщеря някой ден обезателно ще я уча как да бъде жена. По няколко пъти на ден.Родителите явно вече не считат за нужно да обучат момчетата да бъдат мъже, и момичетата да бъдат жени.
Някакви съвети да предложиш ?
Сериозно ли трябва да пиша обвиъс неща
Явно визрам да им бъдат представени общоприетите норми за това какво поведение трябва да имат, за да бъдат социално приети и да са "в играта".
Тъй като масовото поведение на хората е свързано с това да се чувстват приети и ценени, то ако не покажеш на дете това-онова, как да бъде прието в средата му, без да му се подиграват се сещаш, че може да бъде отхвърлено още от малко, и после да депресва асоциално в емо корнера, да добие навици, вредни за организма, или дори за обществото ( ако развие някаква фаза на психопатия, и реши да избива масово, което не казвам, че е лошо, но не е толкова удовлетворяващо ).
Или сигурно съм имала предвид с това банално звучащо изречение, което написах, че някой трябва да учи малките пикли да се гримират.
Или сигурно съм имала предвид, като нейн баща, да я оправяш и да ти смуче.
Айе лифтнете малко, че ми е скучно