- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- момче да неиска секс
Ако имам дъщеря някой ден обезателно ще я уча как да бъде жена. По няколко пъти на ден.Родителите явно вече не считат за нужно да обучат момчетата да бъдат мъже, и момичетата да бъдат жени.
Някакви съвети да предложиш ?
Сериозно ли трябва да пиша обвиъс неща
Явно визрам да им бъдат представени общоприетите норми за това какво поведение трябва да имат, за да бъдат социално приети и да са "в играта".
Тъй като масовото поведение на хората е свързано с това да се чувстват приети и ценени, то ако не покажеш на дете това-онова, как да бъде прието в средата му, без да му се подиграват се сещаш, че може да бъде отхвърлено още от малко, и после да депресва асоциално в емо корнера, да добие навици, вредни за организма, или дори за обществото ( ако развие някаква фаза на психопатия, и реши да избива масово, което не казвам, че е лошо, но не е толкова удовлетворяващо ).
Или сигурно съм имала предвид с това банално звучащо изречение, което написах, че някой трябва да учи малките пикли да се гримират.
Или сигурно съм имала предвид, като нейн баща, да я оправяш и да ти смуче.
Айе лифтнете малко, че ми е скучно
ка' ше не му се ибе
Според мен се е поиздънил, нещо "девойката" спомена, че не е изкарал дълго, бла бла
И е сдухал
Тез по-притеснителните младежи просто не искат секс от теб.
Особено, ако ти си ги забила, а не те теб.
Просто, не са настоятелни, и изобщо не могат да си представят да покажат, че искат секс.
Не им се прави секс, кой знае защо - шубе ги е и им е по-лесно да си ударят една, от колкото да изживеят стреса на това да натиснат момиче и да го чукат както трябва
Това ми беше мисълта
Едит: Ако дъщеря ти е супер яка и някакво дребно такова, и умно, на 15-16-19, баси якото
Не им се прави секс, защото са научени, че трябва да избягват темата и акта, за да са културни и да ги приема обществото. Това е толкова нормално за пубертета, колкото и акнето. С времето се осмислят нещата.
Та бая младежи си мислят, че като се правят на непорочни и асексуални, всъщност впечатляват девойките, щото не са като онея батковци, които само ги ебат и ги зарязват.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.