.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3458

Hybrid View

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    meh
    за да е 'ортопедия' първо трябва да загубя 6 години от живота си, което мисля, че е пагубно. Сигурно бих се мразила до края на живота си.
    *рентгенов лаборант
    никъв доктор не искм да съм
    сигурно отново се изисква същото обучение и познания

и не знаеш , може да ти предложат оферта на която не можеш да откажеш и да пренасочиш към друга специалност

тва с рентгенологията ще получаваш някаква доза облъчване дори и зад защитните стъкла , и ще гледаш висналите цици на бабки по цял ден що не се насочиш към спешно отделение или хирургия ако имаш стабилна ръка , това ще е много яко според мен

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от nosferatu23 Виж мнението
    сигурно отново се изисква същото обучение и познания

и не знаеш , може да ти предложат оферта на която не можеш да откажеш и да пренасочиш към друга специалност

тва с рентгенологията ще получаваш някаква доза облъчване дори и зад защитните стъкла , и ще гледаш висналите цици на бабки по цял ден що не се насочиш към спешно отделение или хирургия ако имаш стабилна ръка , това ще е много яко според мен
    ..
    Обучението и изискванията са много над това, което учи рентгеновия лаборант.
    Няма такава оферта в сферата на медицината.
    Рентгенологията е нещо ама съвсем различно от 'рентгенов лаборант'. Рентгенолога разчита снимки и също се бъхти 6 години преди да стане такъв, докато лаборанта просто снима.
    Ако персонала умираше от облъчване, нямаше да го има изобщо. Има си дозиметричен контрол, има си дозиметрични паспорти, има си нам си какви защити и глупости.
    Ако те притесняват висналите цици и да не споменавам още какво виснало, хиЧ не трябва да ставаш мед. лице.
    Към спешното няма как ей така да се насочиш, щото ти е скимнало.
    За хирургията - пак се бъхтиш 6 безсмислени години, а след това си прецакан генерално, защото ходиш по мед. събития, нам си какви глупости и общо взето учиш цял живот и си заобиколен от болести, кръв, урина, депресия и каквото се сетиш още в тоя ред на мисли.

'Анатомията на Грей' НЕ Е видео визитката на съвременния (особено български) лекар/хирург/мец. лице като цяло.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    'Анатомията на Грей' НЕ Е видео визитката на съвременния (особено български) лекар/хирург/мец. лице като цяло.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си