- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
Ягодке, знам, че Lush имат спрей за коса с морска сол, но не знам дали го продават и в България. Ето го http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...WthrJH-ztz7bQb
защо не започнеш с шампоан за увредена,а след 2 месеца примерно си вземи този с шоколада - няма да ти избяга.. иначе 1,2 - добри ,за 3тия честно казано нищо не мога да ти кажа,4тия - г/д. същата работа като при 3 ( при тях им виж състава и може ида видиш кой е по-добър) последния доста положителни мнения,макадамиа - доста доволни ( броя ги без този с шоколада,защото ти казах)
тъкмо си избрах биото и сега пък ти ме накара да се замисля:Д
бих казала,че в момента косата ми е само с малко сухи краища,това е проблема.
ако се спра на лореалите ,absolut rapir мисля,че ще ми дойде тежък,по-добре ще е intense repair.
macadamia много ме влече,ама май искам шоколадчетооо![]()
![]()
е ако не е силно увредена си вземи биотоаз щото гледам че все за увредена си си харесала и помислих че си я увредила по някакъв начин
ми не просто бях чулa,че са добри:Д
май него ще взема![]()
е ако не ти е силно увредена косата защо търсиш така козметика ? те че са добри,добри са ама не е мн полезно да взимаш козметика,която не е точно за твоя тип коса .. смисъл,да,предполагам разбра ме.. иначе и аз съм му хвърлила око на тоя шампоансамо да се видя с малко пари,че сега дрехи,слънцезащитни неща за коса/тяло/лице и такам
POLLINA - не си взимай този първия на лореал,не е нищо особенно.
ползвала съм го и не бях доволна.
пак си е до коса де ,на теб може да ти влияе по друг начин.
но имай в предвид щом косата ти не е силно изтощена ако случайно
си го вземеш може да ти я омазнява доста.
Да,няма да е той. ще ми дойде много тежък.
Но аз вече реших,биото ще взема![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
За какво за Бога е сода на косата? За обем?? Да бухне?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Интересува ме, защото се води, че сваля къната, но ме е страх да пробвам.
прекалено агресивно ми се вижда![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Да и на мен, но четох статии според, които е полезна, но не ми се вярва.
http://jenite.bg/%D0%95%D1%81%D1%82%..._i.253096.html
Има ли такова чудо като шампоан за мазни корени и нормална коса? Мисля, че косата ми не е изтощена или накъсана /дано продължава да е така/. Единствено е боядисвана и си я суша с кръгла четка. Някакви идея за подходящ шампоан?
Мисля,че спокойно можеш да си продължаваш употребата на шампоани за суха/нормаллна коса. Те ще ти осигуряват необходимата хидратация и няма да се произвежа себум толкова бързо. А и никак не е вредно и цялата ти коса да бъде една идея по-хидратирана от шампоан за суха коса![]()
Оп, видяхте ли това ?
http://www.teenproblem.net/a/4-zdrav...ena-s-bliasak/
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
За мекотата е вярно, за блясъка не си спомням вече
fizzyg, права си, но искам малко промяна.
Чудя се дали да не си сменя цвета на косата от светло рижаво на светло/средно кестеняво и да си я оставя да расте ествествена. От една страна няма да я мъча вече толкова с боядисвания през 2 месеца, няма да се притеснявам за сегашната си разлика коса/вежди. От друга вече не мога да се възприема с по - тъмна коса. Когато я потъмних през септември известно време се стрясках като видех огледало.
възможно ли е маската на макадамя да ми идва малко тейка за косата или нещо съм си въобразила?
Чувствам си косата някак лигава :Д ако ме разбирате![]()
Изобщо не те разбирам :д
Мека ли?