- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да се влюбваш в грешните
Какви 17 бре.. ти все правиш ... Да не вървиш с 1 година по-бързо от останалите?
Ти , ако правиш 17 скоро, аз тряя да правя 25
Ми на 14 беше преди година и половина, ся порасна малко .. Обаче вече и по писанията ти личи.![]()
хаха добре .. 96 пък по твоите сметки ако искаш все на 14 да си стоя![]()
често ли да му кажеш![]()
мн глупава нагласа,стегнете се !
Наистина няма какво да се занимаваш с 14-годишни пикли. Те още не знаят какво искат. Мислят си, че знаят, но не знаят. На моменти са. Днеска са метълки, утре стават рейвърки... Днеска те обичат, утре не... Това не означава, че няма свестни. Има, разбира се, но ти сам за себе си трябва да определиш какво се вписва в критерия ти за "свястна".
Не си мисли обаче, че всяка над 14 е свястна. Кифли има и на по 25. Гледай човека, не годините. Може да те поразочаровам обаче, казвайки ти, че СВЕСТНИТЕ СА ЗАЕТИ! И честно казано, ходят с някакви кюпеци, дето им тровят здравето и живота, а момчета, които биха ги обичали не заради едното... стоят и чакат на резервната скамейка.
Както и да е - само спри да ходиш с лАпета и всичко ще е наред![]()
Що тряя да се разочарова ве младежоАко свестните бяха заети , нямаше да ходят с кюпеци , тоест щяха да имат малко мозък в кратуните , а те явно нямат
Аз не бих се занимавал с подобна шматка , занимаваща се с шматароци
Кажи си го че само те могат да губят и не се сдухвай , живота е мноо як и не си го пропилявай с лоши мисли
![]()
Ако си навършил 18, родителите на непълнолетно момиче могат да те съдят.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Това не пречи родителите да осъдят момчето . Пък ако ще и всички да ходят.
Защото е незаконно попринцип да ходиш с 14 годишна ако си над 18 .И си е подсъдимо
това, че едно момиче те е отрязало не прави нито нея кифла, нито всички останали.
излез малко от филма, добре ще ти се отрази![]()
http://ask.fm/iwwkaa
Момичето нищо не може да каже на родителите си ако решат да го осъдят.
Това не пречи да разберат и да пуснат едан жалба в съда .Иначе да повечето родители не обръщат внимание