- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или Против секса по приятелски
Предпочитам да не правя никакъв секс, отколкото да спя с някого без чувства, защото знам, че много повече ще ми хареса с някого, когото наистина обичам. Това усещане е неповторимо, а нагонът може да си гледа работата.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
...пълно единомислие по темата!
В допълнение бих споделила любим мой цитат из " Кама Сутра"-учение за любовта
"Влечението на душата,ражда ПРИЯТЕЛСТВО,
влечението на ума ражда УВАЖЕНИЕ,
влечението на тялото ражда ЖЕЛАНИЕ,
Съединяването на трите влечения ,ражда ЛЮБОВТА!"
Не ме влече,не ме привлича.Приятелят си е приятел и до там.Ако искам просто чукане ще си забърша някой в бар и няма да се занимавам с тъпотии.
Независимо какъв секс правя - нежен,груб,със см елементи партньорът ми ме хвърля и изкарва от емоционални бездни,прави любов с мен и прочие и прочие ,което едно "приятелче" няма как да направи.
В тоя аспект - по - добре никакъв секс пред този по приятелски.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Точно. Освен, че е неморално да се раздава човек така и да не умее да си контролира хормоните и желанията е и много по-хубаво като има страстни целувки от любов, прегръдки, този поглед в очите сякаш в тях е изписано "обичам те". Бързото биене на сърцата, не от умора ами от вълнение, че са с любимия човек.
Тука сте бахти примерните , всеки се изказа като света вода ненапита и девици![]()