- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или Против секса по приятелски
Абсолютно ЗА. Секс когато си поискаш без обвързване, доста яко нещо.
За, стига да си остане по приятелски.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Предпочитам да не правя никакъв секс, отколкото да спя с някого без чувства, защото знам, че много повече ще ми хареса с някого, когото наистина обичам. Това усещане е неповторимо, а нагонът може да си гледа работата.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
За. Това, че в даден момент си необвързан, не значи, че трябва да седиш на сухо, без редове секс.
Е тва не го разбирам. Каква е разликата между секса с чувства и секса без чувства? Може ли някой да ми обясни? За мен е едно и също.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
...пълно единомислие по темата!
В допълнение бих споделила любим мой цитат из " Кама Сутра"-учение за любовта
"Влечението на душата,ражда ПРИЯТЕЛСТВО,
влечението на ума ражда УВАЖЕНИЕ,
влечението на тялото ражда ЖЕЛАНИЕ,
Съединяването на трите влечения ,ражда ЛЮБОВТА!"
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
За, човек си има нужди и когато не е обвързан, но като цяло предпочитам секса с гадже.
против, живеете в заблуда
Аре си одиме! НА СЕЛО!
яко е, само че и двамата партньори да са на 1 вълна, че лесно стават недоразумения...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Не ме влече,не ме привлича.Приятелят си е приятел и до там.Ако искам просто чукане ще си забърша някой в бар и няма да се занимавам с тъпотии.
Независимо какъв секс правя - нежен,груб,със см елементи партньорът ми ме хвърля и изкарва от емоционални бездни,прави любов с мен и прочие и прочие ,което едно "приятелче" няма как да направи.
В тоя аспект - по - добре никакъв секс пред този по приятелски.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
ЗА. Разбира се, ако и двамата са достатъчно наясно, че сексът си е просто секс и връзка няма как да стане, а и не е необходимо.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Кой го ебе дали аз съм против или съм за?
Боже,правете каквото си искате.
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
баси излигавеното поколение сме :Д