- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос относно чукането..С кои е най-хубаво?
Предполагам доста от вас са правили секс със 'роми',но интересно ми е някой правил ли е секс със негърка,виетнамка..тоест с представител от друга държава освен БГ?И ако те така,с кои е най-хубавият секс?
Как ги правиш тея предположения не ми е ясно,както и онези за тройките...сигурно никой от нас не е правил секс с Ром,ами с Уиски?!Как ти идват тия тъпотии на главата.Предполагам доста от вас са правили секс със 'роми'
Съгласна съм с Мачо,ако може да са от областта Елзас у Франция ще съм най-доволна.
maDamn
с българките секса е най-лош
но най-интересно ми е, защо си мислиш, че всички сме правили секс със циганка?
Аре си одиме! НА СЕЛО!
О, обожавам да се чуках и с всички. Хвана ли яйцата, не подбирам българин, турчин, мулат, негър, японец...
Ми не е логично. Напротив, нелогично е при положение, че повечето българи са расисти и не биха го направили.
maDamn
Напротив,много го правят...на кръговото до нашия блок ги виждам всеки ден 'ромки',много са оборотни,клиентите предполагам не са 'роми'..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Духаст, искаш ли да пием кафе някой път? Ще те запозная с баба ми и може да станете секс другарчета, тя е много яка, има една секси къса рокличка.
Frozen is heaven and frozen is hell.
And I am dying in this living human shell.
I am a dying God, coming into human flesh.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
с бг-тата ебането е най-дървено, хем са курви хем неумеят.
от шведките имам добро мнение
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
Супер!Но биволско не пия,ако имаш кравешко...?Иначе защо не вземеш и баба ти с нас на вилата?Щом гълта предполагам и духа добре.Извинявай за въпроса,но искам да те питам баба ти как е със зъбите?В смисъл нали е на възраст...
Има и козе сирене, не се притеснявай. Знаеш ли колко върви с чайче?
За духането - ела и прецени на място, баба ще е там.
Има много реалистично чене, хубавото е че винаги може да го свали за допълнително удоволствие, но пък и може да го остави и да изглежда напълно наред.
Ти в кой град си принципно? Ако си от далеч с удоволствие ще поема всички разходи по пътуването ти.![]()
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
Да,ти ме разбра накъде бия с въпроса ми за баба ти...мисля,че си интелигентна жена и ще се разбираме идеално.Добре,значи къде да дойда?Вие много животни ли имате на вилата?Баба ти с какво се занимава?За разходите не се притеснявай,но ти благодаря все пак за помощта!![]()
Със селянки, защото има извращения и може да се избият много комплекси върху тях! :Д
granger, само не знам къде видя повечето българи да са расисти?
повечето българи са прости, комплексирани, толерасти, без ценности, егоисти и подлоги. : )
и расисти.
Ако ще да е най-чистата циганка, от добро семейство , само факта,че са и лилави венците ще ги накара да я заклеймят като подчовек.
maDamn
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Много якото определение ..."Само БеГе-та" съм ебала.Звучи много странно, Българи си го кажете,няма да ви окапят пръстите
![]()
maDamn
Не е тайна.Правил съм секс с БГ само,затова ми беше интересно ако някой се е чукал с хора от друга националност да сподели как са?Примерно интересува ме дали тези с 'дръпнатите очи' са така и долу...?Иначе по-освободените жени също могат да споделят секс-подвизите си с чужденци,по какво се различават от българите?Примерно ред на програмата (духане,чукане,празнене в уста) същата ли е?Може и за размери да споделят,каквото искат...![]()
Странно как нямаш други интереси и киснеш само в този раздел.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!