.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Hybrid View

Висок съм 178см
    тежа 63кг
    много трудно качвам
    ходя на фитнес от 2месеца и половина - 6 тренировки в седмицата
    закуска - 4 филии хляб, 2 яйца - само белтъка, чаша мляко
    междинно - 2 сандвича с месо и царевица или краставици/зеле
    обяд - към 250 гр. пилешко към 100-120 гр свинска пържола, ориз, 2 яйца - белтъци
    междувременно - банани 1-2 на ден
    вечеря - 100 гр пилешко, към 200-250 гр картофи, 2 яйца - белтъци и някаква салата

Въпроса ми е какво трябва да променя за да качвам по-ефективно. В момента е почти без резултат.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от portokal100 Виж мнението
    Висок съм 178см
    тежа 63кг
    много трудно качвам
    -------------------------------------------------------------------
    Въпроса ми е какво трябва да променя за да качвам по-ефективно. В момента е почти без резултат.
    Много ясно,че няма да имаш никакви резултати. Ти за какъв се мислиш? За Арни Шварценегер и Рони Кулман ли? Че тренираш по 6 пъти седмично? От 5 до 7 тренировки е добро за сваляне на килограми и топене на мазнини. От 2 до 4 тренировки седмично е най-доброто за качване на маса при слаби хора. Мускулите растат по време на почивката. Това е златното правило на културизма.
    Най-добре да тренираш 3 пъти седмично:понеделник,сряда, петък или други 3 дни. Напиши си програмата. Ако искаш може и използваните тежести в темата или на лично съобщение. И освен това сутрин ти е малко слаба храната откъм калории. Можеш да си вземеш овесени ядки и хапвай сутрин и вечер, и между паузите в храненията през деня.

Фитнесът е цяло изкуство като лекарската терапия с медикаменти. И не става просто така,ходиш в залата и резултатите сами идват. Във фитнеса можеш да ходиш и с някой опитен авер,който да ти казва какво да правиш.
    Последно редактирано от redbul2 : 05-06-2013 на 07:11

Мега фен
    Висок съм 178см
    тежа 63кг
    много трудно качвам
    обяд - към 250 гр. пилешко към 100-120 гр свинска пържола, ориз, 2 яйца - белтъци
    вечеря - 100 гр пилешко, към 200-250 гр картофи, 2 яйца - белтъци и някаква салата

Яж яйцата цели. Напълно безсмислено много протеин си сложил за каквато и да е целта на без зоб.

Повече от фен Аватара на Muaythaifighter
    Висок съм 178см
    тежа 63кг
    много трудно качвам

няма такова нещо като качвам трудно , просто си несериозен папагал и трябва да ядеш на маха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си