- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много много объркана :X
Противоречиш си. Хем две години прекрасни взаимоотношения, хем "Проблема е, че на мен тези смени на полюсите започнаха да ми омръзват, а очевидно и на него, защото започнахме все по-рядко да излизаме заедно, било то само двамата или в компания." - твои думи. Но ако мислиш, че си сериозна, наистина го обичаш и искаш всичко с него, бъди с него и имай предвид, че след две години връзка малко хора продължават връзката, ако им се каже за изневяра.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Противореча си, знам. През тези две години не съм мислила за изневяра, не съм поглеждала друго момче и не съм вярвала, че ще се случи - беше изненада и за мен... Наясно съм, че искам да съм с него, но не знам какво да направя... не искам да го изгубя, но не искам и да го лъжа.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Благодаря на всички за мненията! Реших се - ще му кажа и ще се надявам да ме обича толкова, колкото твърди, за да може да ми прости.![]()