.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Hybrid View

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Противоречиш си. Хем две години прекрасни взаимоотношения, хем "Проблема е, че на мен тези смени на полюсите започнаха да ми омръзват, а очевидно и на него, защото започнахме все по-рядко да излизаме заедно, било то само двамата или в компания." - твои думи. Но ако мислиш, че си сериозна, наистина го обичаш и искаш всичко с него, бъди с него и имай предвид, че след две години връзка малко хора продължават връзката, ако им се каже за изневяра.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

mirella_kitty
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    Противоречиш си. Хем две години прекрасни взаимоотношения, хем "Проблема е, че на мен тези смени на полюсите започнаха да ми омръзват, а очевидно и на него, защото започнахме все по-рядко да излизаме заедно, било то само двамата или в компания." - твои думи. Но ако мислиш, че си сериозна, наистина го обичаш и искаш всичко с него, бъди с него и имай предвид, че след две години връзка малко хора продължават връзката, ако им се каже за изневяра.
    Противореча си, знам. През тези две години не съм мислила за изневяра, не съм поглеждала друго момче и не съм вярвала, че ще се случи - беше изненада и за мен... Наясно съм, че искам да съм с него, но не знам какво да направя... не искам да го изгубя, но не искам и да го лъжа.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от mirella_kitty Виж мнението
    Противореча си, знам. През тези две години не съм мислила за изневяра, не съм поглеждала друго момче и не съм вярвала, че ще се случи - беше изненада и за мен... Наясно съм, че искам да съм с него, но не знам какво да направя... не искам да го изгубя, но не искам и да го лъжа.
    Или подхождаш деликатно, като първо излагаш доводите си и колко те гризе съвестта, защото той ще ти прости, ако иска да бъдете заедно, обича те и оценява признанието ти; или си замълчаваш за цял живот.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

mirella_kitty
    Guest
    Благодаря на всички за мненията! Реших се - ще му кажа и ще се надявам да ме обича толкова, колкото твърди, за да може да ми прости.

Супер фен Аватара на tireheb
    Благодаря на всички за мненията! Реших се - ще му кажа и ще се надявам да ме обича толкова, колкото твърди, за да може да ми прости.
    аха
    а ако не ти прости, че при първата по-сериозна кавга и 2 (ДВА!!!) дни, в които не сте се виждали, си изчукала първия срещнат - то значи не те е обичал истински и ще можеш да се утешаваш с тая мисъл
    твърде умно

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    аха
    а ако не ти прости, че при първата по-сериозна кавга и 2 (ДВА!!!) дни, в които не сте се виждали, си изчукала първия срещнат - то значи не те е обичал истински и ще можеш да се утешаваш с тая мисъл
    твърде умно
    тва е женската логика брат ,нали знаеш..момчетата винаги сме виновни
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    надявам да ме обича толкова, колкото твърди, за да може да ми прости.
    Това дали ще ти прости няма нищо общо с това колко те обича. Но ако ти имаш нещо към него, трябва да му кажеш истината.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си