- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос относно чукането..С кои е най-хубаво?
Расизма няма общо с чувството за самосъхранение![]()
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
Който иска да опита, да ходи по българското море. Там има от цяла Европа, а понеже идват заради алкохола и рядко са трезвени, е още по-лесно. Само трябва да се внимава да не те уцели някой скачащ от балкона на хотела.
'Роми' е общо понятие за мъже и жени.Колкото до това 'разпъване'-да не би това да си мечтаеш да направиш с някой надарен негър?Лошо няма де,но нали знаеш,че надарените доста бавно го вдигат и ще трябва яко да му духаш докато го вдигне,после пък и путката ти трябва да ти е подготвена за големия...абе доста работа си е![]()
Абе ти да не си оня I love Music девствения, но под нова самоличност?И той се държеше така тъпоумно както ти и задаваше подобни въпроси за секса.Сорка ако бъркам ника...
С други раси не съм гнус ме и не ги харесвам
С други националности съм била .
С българин не съм правила секс![]()
Not sure if trolling or stupid :/
Тоя Духаст по-голям трол ще излезе накрая и от Рибалката бе .
Който не е правил секс с циганка, той не е добър шофьор .
И кой най-те задоволи?![]()
Така е,но ми беше интересно,а и предполагам,че и на други хора тук.Лично аз бих заложил на 'немската машина',доколкото знам,те са най-активни сексуално![]()
Въпросът е доста образно открояващ именно черно-жълтата раса! Защо? Може би,поради разнесени през времената слухове, за по-горещ сексуален манталитет на въпросните расови под категории! Бих заявила,че съдейки от произхода на българите-ние сме народност със висок волтаж в кръвта!