- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да отслабна драстично до края на седмицата?
Миналото лято надебелях много,сега горе/долу си възвърнах нормалното тегло,
но вече ми писна да ми се подиграват!
Помогнете ми,за мен е важно да сваля поне 3-4 кг. до
края на седмицата..и да остана жива (сериозно)
Не искам да те разочаровам,ама до края на седмицата няма да успееш да свалиш 4кг по здравословен начин.
Всяка нова тема за отслабване ми се струва ВСЕ по-малоумна от предхождащите я.
Яж лук, бееееееее!![]()
Queen of the Damned
Досегашните ви коментари са ми абсолютно излишни.
Или ми оттоворете,или изобщо не пишете..
А защо трябва да отслабнеш с точно 3-4 кг до края на точно тази седмица?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
И тъп тъп отговор. То ако гаджето я е харесало едва ли ще я сложи на кантар и ще й каже "Ааа, имаш тука едни 3 килограма, дето развалят работата".
Тя нека да иска да свали, ама ако може да каже как точно ги изчисли тея 3 килограма и какво толкова жизненоважно има в края на тая седмица? Щото то самочувствието не се гради за 5 дни, нито пък хубавата фигура.
помогнете ми да отслабна..цяла зимаа ям макдоналдс и кфс ,но сега за лятото искам да съм в супер форма
хаххахаха
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Нека да се опитва да се харесва, бе, кой е казал да не го прави. Но стремежът да влезе в някакви измислени рамки за еди-какъв-си нереалистичен период от време е глупав. Като не се харесва да предприеме нещо сериозно по въпроса, не да търси лесни, бързи и, в повечето случаи, нездравословни и нетрайни резултати.
Няма как. Ако искаш да отслабваш прави го бавно и балансирано, с хранителен режим и спорт. И не за "до края на седмицата".
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ако си много дебела може да стане работата,то първите 2-3 дена ще изхвърлиш толкова вода сигурно ,но визуално няма да се промениш въобще.Каква е работата,че до края на седмицата трябва да бързаш?
То цялата работа е непостижима , понеже организма ще влезе в energy saving режим , за да запази мускулна маса и мазнини , ще почне да компенсира от други процеси но кила няма да свали за 2 дни.Трябват много сериозни добавки , да удари нисковъглехидратна диета и да тренира много здраво , но няма да има сила да се дигнеЩе е шок за организма
в 90 дневната диета на мама има 3 дни (не един след друг), в които се пие САМО вода и се сваляло около 2 кг. така :3
Според мен е глупост. ^
Аз искам да сваля 5 кила, че не мога да се дишам. ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ами освен да стоиш по цели дни гладна и да пиеш само вода... друго не знам
Не става тъй тая работа ...
Кила не се качват за 3-4 дена,не се и свалят за толкова . За това време можеш да свалиш единствено и само вода,която ще си върнеш също толкова бързо ...
Соре.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Щом изобщо можеш да зададеш подобен въпрос явно си доста глупава. И няма как. Като толкова да те тормозят някакви мизерни 3-4 кг, да си се мобилизирала по-рано! Това се опитваха да ти кажат и по-горе.
И си помисли ако можеш да си изградиш повече самочувствие на базата на друго, не на 3-4 кг. Защото 3-4 кг не си личат чак толкова много и може да не са единствената причина да ти се подиграват.
Последното е казано с най-добри чувства.
Das Feuer liebt mich