.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3100

Тема: ''Тоалети''

Hybrid View

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Никога не съм споменавала "дебела свиня с хвърчащи сланини" и се разграничавам от тоя тип. Просто има си дрехи ,които трябва да са табу за различните телосложения. не просто за пълните женски индивиди.
    maDamn

Голям фен Аватара на _ivi_
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Никога не съм споменавала "дебела свиня с хвърчащи сланини" и се разграничавам от тоя тип. Просто има си дрехи ,които трябва да са табу за различните телосложения. не просто за пълните женски индивиди.
    Granger, мисля си, че трябва да си намериш някой дето да те сефтосва по-честичко, за да ти се оправи настроението и да спре да те гони нервата.Ти няма тема, в която не си се заяла или злобяла срещу някого.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от _ivi_ Виж мнението
    Granger, мисля си, че трябва да си намериш някой дето да те сефтосва по-честичко, за да ти се оправи настроението и да спре да те гони нервата.Ти няма тема, в която не си се заяла или злобяла срещу някого.
    Ти си била много по-тъпа ,отколкото предполагах. Къде видя злоба. казах само,че за мен е грозно пълни момичета да обличат прилепнали дрехи.
    maDamn

Голям фен Аватара на _ivi_
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Ти си била много по-тъпа ,отколкото предполагах. Къде видя злоба. казах само,че за мен е грозно пълни момичета да обличат прилепнали дрехи.
    Е поне се разминах с тъпа само.Очаквах да кажеш и други неща, от онези дето редовно употребяваш за хора, които са ти неудобни по една или друга причина!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си