- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Благодаря Ви.
Боли ме глава, но днес се очертава хубаво прекарване ии едно главоболие няма да го провали. Бррръъъъъъъъъъъм.
С'я, не сме толко' дърти, че и на Вие да ни говориш![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Не е зарад възраст, амиии множествено число
![]()
Е добре де може ли така ?!
Защо го прави след като знае положението
Защо е такъв мазохист и се надява на нещо .
Вече му се ядосвам . Как трябва да му обясня да не се бори за мен защото няма шанс.
Как?!
Нали много го хвалеше твоя? Тва е много тъпо. Не знам коя постъпка е по-малоумна в тая ситуация, твоята или неговата. За такова нещо човек никога не може да бъде 100% сигурен, затова по-добре да си трае. То се усеща в един момент дали те обичат или не. Крайният вариант е детектор на лъжата, ама.. съм скептичен.
Temet Nosce
벨야카
Доверието от негова страна винаги е било дефицит,карал ме е страдам, но въпреки всичко винаги гледам положително на нещата. Обичам го. Важното е,че продължаваме и ще се оправим.
maDamn
А той продължава да си вярва, че си му изневерила?
Не те ли притеснява, че винаги ще остане с тази мисъл, дори да е простил на фалшивата ти изневяра и един вид винаги няма да ти има доверие..
Т.е.. представи си, че след още 2 години сте заедно и като се опита да направи анализ на връзката ви до сега, ще си спомни това..
ама че гадничко
П.П. Аз малко се поуспокоих за курсовата, ама като му дойде времето другата седмица, сигурно пак ме свие стомаха.. :3
Датите на държавните също не са зле разположени и факта, че от сутринта ми е положително лятно (което е странно! защото не обичам лятото), ме кара да се чувствам по-спокойна и лежерна.. :3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Гадно е , но се разбрахме , започваме на чисто...аз ще се постарая отново от моя страна да изградя доверие, дали той ще ми вярва е отделен въпрос. Просто не искам с лека ръка да махна всичко. Обещали сме си ,че ще погрижим за нещата.
maDamn
Аз пък мисля, че най-важно е, когато двама души имат пречки и търкания, да се опитат да ги направят.. очарователни! :3 И.. да излизат дори със.. забава от ситуацията.. да се самоиронизират.. да се шегуват един с друг..
може да звучи абсурдно, но сякаш е по-леко..
Защото ако приемаме всичко на вътре и на сериозно и ако и двамата са някакви сръдливи или горделиви, е много кофти..
4XCOKИ
За мен когато в една връзка няма доверие и от толкова изражено просто трябват много разговори и взаимна помощ . Но ако едната странна няма желание значи всичко е кауза пердута . Дано приятелят ти има желание да запази връзката ви и поработи над поведението си .
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 05-07-2013 на 13:36
. Хиляди пъти обясних, че като цяло българският ми е зле . И вие пак се пънете да ми го доказвате .
И после питате защо българите ви нямат за нищо по света .
По същата логика и аз мога да кажа , че сте боклуци защото държавата ви е пълна трагедия . Но от уважение най-малкото си мълча .
Просто понякога бързам друг път не мога да нацеля думата .И не винаги редактирам , но не е нужно да ме наричате боклук или неграмотна
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 05-07-2013 на 13:42
4XCOKИ
Я се дръж малко и ти. Беше на шега и леко кофти , че казваш държавата "Ви". Не се чувстваш българка?! Много лошо. Съжалявам,че ще го кажа,знам че си живяла почти целия си живот в Германия, но на мен това не ми харесва.
maDamn
Let the flaming begin below this line
Както и да еизвинявам се ако съм обидила някой
. И не че мисля това което казах просто дадох малко сръвнение .
Е те тука се изложи вече кардинално.Жалко за теб. Например "просот" Може да го сгрешиш в бързината,но не и от незнание на българският език.Ако толкова бързо си го забравила това говори много лошо за теб.И какво е това: "Българите ви няма в нищо?' Ти каква си?Джигитайка ли? Оооо да,разбрах някакси си се преобразила в германка. "Мога да кажа,че сте боклуци и държавата ви е пълна трагедия".Добре бе германко.И какво като мама и тати те пратиха в Германия да не би да ти пораснаха още една или две вагини допълнително? Извинявам се за грубият тон,но понякога някои наши сънародници много насериозно се взимат.Може и за синигерче да се смяташ но не си.Е няма лошо да си държиш че си де...
Последно редактирано от Niakoitam : 05-07-2013 на 13:52
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Казах понякога бъркам и от бързина
Казах тази тема с това да ми се натяква колко съм неграматна не ми е приятна . Дори се извиних за държанието си по горе
И драги мой никой не ме пращал в Герамния . Родена съм и съм израснала там .
Хайде вече стига толкова .