.
Затворена тема
Страница 88 от 163 ПървиПърви ... 387884858687888990919298138 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 176 до 2 200 от общо 4072
    Мега фен
    Град
    <3
    тъпо ми е..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на draid
    Великден е, а се чудя как може да се стекат обстоятелствата толкова лошо, че човек да умре на тоя ден.

Иначе не може да ми стане напълно празнично, защото имам много задачи за изпълнение, а нищо не съм захванал още.

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Весело ми е. Златина е толкова смешна, даже си е махнала старите снимки , за да има повече място за новите от " фотосесиите " , рофл . Жалка история. Утре ми е празник.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Сладникаво весело ми е, радвам се като някакъв олигофрен.
    Чакам с нетърпение..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на babity
    Имам нужда от интервенция. Искам вечер по мъжки с бира за момчетата и разговори за физика за мен. <3

Мега фен Аватара на xoxi
    Нормално.
    Много заспал ден.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Христос Воскресе!

Приятен релакс като за празничен ден и нямам махрмурлук от снощи.

http://www.vbox7.com/play:712681ba

Бог да ти прости и двамата...
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на shmatarok
    Ми никак не ми е яко честно казано. Хич не ми е празнично. Чувствам се напълно зарязана и забравена от всички.
    И тея кошмари всяка вечер взеха да ми писват.

Как да е, имам чудесно решение как да прекарам остатъка от деня и то определено не включва занимания с каквито и да е хора.
    Иначе вчера получих едно дългоочаквано писъмце, но от нещо ще се възползвам едва есента.

Супер фен Аватара на DoubleDMG
    апф в тях е.. Дали е сама? мм щом се чува музика навярно.. ама пък к'во да я питам.. я въри мисли недей да пиеш бира 'щот е вредно.. Дали няма да се надуе ? Вероятно , самостоятелна е.. Аа и ония да отива на вилата че да остана отново сам във вкъщи.. Мед ще ми е. Трябва да се обадя на валята да идва ши я прая мека направо.
    Последно редактирано от DoubleDMG : 05-05-2013 на 15:55

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Скапано! Хубав, слънчев, великденски ден, а го прекарах пред компа. Не, защото нямам желание за нищо друго и съм някой идиот, дето предпочита машината. Просто няма с кого и къде да отида. Всичките ми приятели са парясали на някъде, а сестра ми е прекалено заета за мен... Идиотско...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    тегли му една майна и хич да не ти е :*
    и ти казах-кажи му ,че е прав , да видиш кво ще направи..
    Днес не издържах и го излъгах. Повярва ми, каза ми,че като съм готова да му кажа цялата истина, да съм му била писала. Ще го направя...
    Не мога да преглътна факта,че толкова силно е убеден,че го лъжа,а аз де факто не съм била с друг,откакто съм с него.
    Не мога и да преглътна факта,че ако се разделим (защото не сме) той ще обича някоя друга така,както мен.
    Не мога да преглътна факта,че ще си мисли,че съм му изневерила,а аз не съм...но това парадоксално е единствения начин да го задържа. Казах му,каквото искаше да чуе. Ще се чуем тия дни да се изясним и да видим как ще процедираме.
    maDamn

anonymous708973
    Guest
    Боже, Плам, сериозно ли?! Я да му шибнеш един шамар на твоя и да станеш по-студена от лед, докато не пълзи на колене и не ти се извинява. Що за парадокс е това? Ти съвсем сериозно ли мислиш да го излъжеш и да се изкараш виновна?!

Добре ми е, нетърпелива съм да го видя и да си го нагушкам целия!

Град
    Beyond reality
    Вече го направих ,Инка. Не съм и вярвала, че ще направя такава тъпотия. Надявам се като поговорим тия дни да се изясним, да се забрави тая тъпотия и всичко да е ок. Познавам го и винаги ми е казал,че няма да се промени,няма да спре да ме обича, знам че е така. Просто съм от ония тъпачки,които са склонни да си потъпчат егото в името на човека до себе си. Знам ,че сега на него не му е хубаво,но аз съм смазана. Знам каква буца ми е в сърчицето,знам обаче че това...парадоксално, е единствения начин да продължим. А аз го обичам, а аз ще му дам шанс,ако и той го направи...дори и цял живот да си мисли,че съм го мамила, няма значение, той ми е казвал,че ще го приеме...искал искреност - излъгах го, а ми повярва. Говорих истината - никога не ми повярва...ако беше в началото сигурно щях да го отсвиря,но сега съм прекалено влюбена идиотка.
    maDamn

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    С какви хора се захващате? Това не е нормално.

Изморено ми е. Скапах се от учене. Да минават изпитите, да си идвам и това е.

Мега фен Аватара на Blab
    добре, добре!
    отново съм на линия!
    доволна!
    все така още няколко дни и после - всичко останало!
    )))))))))))))))))))))))))

честит празник на всички ви! бъдете здрави и ужаааааасно щастливи!!!)))

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    С какви хора се захващате? Това не е нормално.

Изморено ми е. Скапах се от учене. Да минават изпитите, да си идвам и това е.
    Choose your life's mate carefully. From this one decision will come 90 percent of all your happiness or misery.
    H. Jackson Brown, Jr.

Супер фен Аватара на Deadlock
    granger, това отстрани ми изглежда наистина много грешно! да живее с мисълта, че си го мамила, ще има големи последствия, няма ей сега да решите случая и да го потулите завинаги. успех!

..
    аз съм окей, изморена и изгоряла

Град
    Beyond reality
    Благодаря, знам че е тъпо,но беше единствения шанс да продължим...колкото и странно да звучи ...просто е нелепо. Защото,ако бях продължила да казвам истината просто...пак нямаше да ми вярва и да ме зареже така или иначе. Сега шанса си го има пак,просто ще съм с потъпкано его,а той с по-разбито сърце. Каквото и да стане,накрая ше му кажа цялата истина,ако ще да ми вярва.
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Благодаря, знам че е тъпо,но беше единствения шанс да продължим...колкото и странно да звучи ...просто е нелепо. Защото,ако бях продължила да казвам истината просто...пак нямаше да ми вярва и да ме зареже така или иначе. Сега шанса си го има пак,просто ще съм с потъпкано его,а той с по-разбито сърце. Каквото и да стане,накрая ше му кажа цялата истина,ако ще да ми вярва.
    Ако много близък човек не ми повярва на думите , това значи че ми няма доверие,което говори много лошо.Какво са отношения без доверие Има ли такива изобщо От днес ми ставаш абсолютна фаворитка

Град
    Beyond reality
    Слънце,нямаш идея колко пъти съм се опитвала да го закрепя това доверие. Никога ,ама никога сигнал не съм дала,че го мамя...просто, науми си го и това е. Повтори една лъжа / глупосто/ 100 пъти и тя ще стане истина.
    maDamn

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Тъпо ми еееееееееееееееееееееееее ееее. алелелелелелей
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Слънце,нямаш идея колко пъти съм се опитвала да го закрепя това доверие. Никога ,ама никога сигнал не съм дала,че го мамя...просто, науми си го и това е. Повтори една лъжа / глупосто/ 100 пъти и тя ще стане истина.
    Това наумяване нали знаеш от колко неща може да дойде От собствена несигурност например относно характера Или от чуждо влияние , т.е. чуждо мнение Лесно да се провокира от непознати

Аз не мога да си представя в критична ситуация да разчитам на някого който ми няма доверие , и обратното , това може да доведе до сериозни последствия , дори смърт. В твоя случай нали няма да е смърт най вероятно , но други неща които няма да са ти приятни.

Зле ми еее
    Нервно ми е
    Някой ще го отнася

Мега фен Аватара на xoxi
    Искам всички хора да са като него. Да мога да ги попитам каквото ме интересува и те да отговорят. Без лъжи, без да заобикалят, без да се правят на дървени философи, без драми, без нищо... Питаш без да се притесняваш и получаваш отговор. Всичко щеше да е тооооолкова по-лесно и приятно.
    И спря да се върти за миг земята..

Град
    gabrovo
    как се чувствам:Д УЖАСНО плаче ми се искам да.....се махна да отида там където няма никой

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си