- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде да търся любовта ?
Не издържам повече всички около мен са обвързани само аз си нямам приятел и никога не съм имала а много искам. НА 15 съм и не смята, че съм толкова грозна но съм доста срамежлива ;@ Къде мога да си намеря приятел като не излизам в компания с момичета, а другите които познавам не ми допадат ? ;(
Вярвай в мечтите си !
Който подбира - маструбира.
Така де, свали си малко критериите, все пак никой не е перфектен. Запиши се на спорт, бъди по-комуникативна и усмихната. Не търси любовта, не прави нищо на сила, тя ще те намери.. а и на 15 не мисля, че е болка за умиране, че нямаш гадже, после ще плачеш, че са ти разбили сърцето и ще искаш да върнеш времето назад.![]()
Любовта идва сама, не я търси. Запомни това. Колкото повече я търсиш, толкова повече подбираш, толкова по - малък шанс имаш. На 15 си, имаш време.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Тенис на маса
И Фитнес <3
нищо че въпроса не беше към мен
Момичето казва, че е срамежливо, дали плуването е точния избор...?
Е за кво ти е сериозна връзка на 15. Ти в ред ли си ?!?!? И кво ги гледаш другите, защо трябва да си същата. Моята първа сериозна връзка, която е сегашната ми започна, когато бях на 18. Преди това пак се занимавах с момчета, абсолютно без никакво обвързване и беше супер забавно. Така че в момента според мен не ти трябва гадже.
Моят съвет е каквото и да правиш, каквото и да тренираш, където и да ходиш, не ходи с нагласата, че точно заради това и там ще срещнеш любовта. Много вероятно е да останеш разочарована и в разочарованито си да пропуснеш някоя реална възможност на неочаквано място.![]()
Седни си на Д-то и се занимавай с нещо полезно. Учи си уроците примерно, намери си хоби, пиши поезия, членувай в клуб. Гаджето ти е заместител в случая, а това е лошо.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Именно и толкова повече ще се проваляш в живота си, толкова повече ще се затваряш в себе си, толкова повече ще пропиляваш времето си в мисли. Не е ли най лесно да страдаш 1-2-3 месеца в една връзка и после 1-2 години да си съсредоточен върху това което беше изброено по горе от колкото да страдаш докато намериш подходящия човек което може да е след много години самота.
Позитив-Соул човек сам решава към какво да вложи енергията си. И съответно колко продуктивен може да бъде, като резултат от това. А самонавиването особено за глупости е капан, в който се пада изключително лесно за жалост.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House