.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 128
    Голям фен Аватара на shaunaa

Къде да търся любовта ?

Не издържам повече всички около мен са обвързани само аз си нямам приятел и никога не съм имала а много искам. НА 15 съм и не смята, че съм толкова грозна но съм доста срамежлива ;@ Къде мога да си намеря приятел като не излизам в компания с момичета, а другите които познавам не ми допадат ? ;(
    Вярвай в мечтите си !

Мега фен Аватара на ameli
    Който подбира - маструбира.

Така де, свали си малко критериите, все пак никой не е перфектен. Запиши се на спорт, бъди по-комуникативна и усмихната. Не търси любовта, не прави нищо на сила, тя ще те намери.. а и на 15 не мисля, че е болка за умиране, че нямаш гадже, после ще плачеш, че са ти разбили сърцето и ще искаш да върнеш времето назад.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Любовта идва сама, не я търси. Запомни това. Колкото повече я търсиш, толкова повече подбираш, толкова по - малък шанс имаш. На 15 си, имаш време.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Цитирай Първоначално написано от ameli Виж мнението
    Който подбира - маструбира.

Така де, свали си малко критериите, все пак никой не е перфектен. Запиши се на спорт, бъди по-комуникативна и усмихната. Не търси любовта, не прави нищо на сила, тя ще те намери.. а и на 15 не мисля, че е болка за умиране, че нямаш гадже, после ще плачеш, че са ти разбили сърцето и ще искаш да върнеш времето назад.
    Би ли предложила някой спорт :ДДД
    Вярвай в мечтите си !

Цитирай Първоначално написано от shaunaa Виж мнението
    Не издържам повече всички около мен са обвързани само аз си нямам приятел и никога не съм имала а много искам. НА 15 съм и не смята, че съм толкова грозна но съм доста срамежлива ;@ Къде мога да си намеря приятел като не излизам в компания с момичета, а другите които познавам не ми допадат ? ;(
    ми примерно пробвай като видиш някой привлекателен мъж просто да му се усмихнеш любовта може да се срещне навсякъде

Тенис на маса
    И Фитнес <3
    нищо че въпроса не беше към мен

Би ли предложила някой спорт :ДДД
    За момиче - фитнес, тенис, плуване - идеално. Бойните също са готини, супер секси е понякога момиче, трениращо таекуондо.

Мега фен Аватара на 102
    Момичето казва, че е срамежливо, дали плуването е точния избор...?

Е за кво ти е сериозна връзка на 15. Ти в ред ли си ?!?!? И кво ги гледаш другите, защо трябва да си същата. Моята първа сериозна връзка, която е сегашната ми започна, когато бях на 18. Преди това пак се занимавах с момчета, абсолютно без никакво обвързване и беше супер забавно. Така че в момента според мен не ти трябва гадже.

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Момичето казва, че е срамежливо, дали плуването е точния избор...?
    Човек преборва срама и страха си, когато се изправи очи в очи с него. А като влезе в басейна и мине 2 пъти точно през коридорите, съблекалните, вече ще го усеща някак си естествено. Пък и не вярвам тя да не ходи на море.

Моят съвет е каквото и да правиш, каквото и да тренираш, където и да ходиш, не ходи с нагласата, че точно заради това и там ще срещнеш любовта. Много вероятно е да останеш разочарована и в разочарованито си да пропуснеш някоя реална възможност на неочаквано място.

Цитирай Първоначално написано от melany94 Виж мнението
    Е за кво ти е сериозна връзка на 15. Ти в ред ли си ?!?!? И кво ги гледаш другите, защо трябва да си същата. Моята първа сериозна връзка, която е сегашната ми започна, когато бях на 18. Преди това пак се занимавах с момчета, абсолютно без никакво обвързване и беше супер забавно. Така че в момента според мен не ти трябва гадже.
    Може да не съм се изразила правилно не търся голямата любов, а искам да имам някой до себе си. Не мисля, че го правя за другите може би и аз искам да бъда щастлива както тях и така.
    Вярвай в мечтите си !

Може да не съм се изразила правилно не търся голямата любов, а искам да имам някой до себе си. Не мисля, че го правя за другите може би и аз искам да бъда щастлива както тях и така.
    А това е най - голямата грешка да искаш гадже само да не си сама.

Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    Човек преборва срама и страха си, когато се изправи очи в очи с него. А като влезе в басейна и мине 2 пъти точно през коридорите, съблекалните, вече ще го усеща някак си естествено. Пък и не вярвам тя да не ходи на море.
    :ДД Толкова срамежлива не съм. Просто не мога да намирам много общи теми с непознати, трудно се сближавам с някого и съм тиха и ако съм в компания с много хора и не ги познавам добре не говоря освен ако някой не ме запита нещо ;с
    Вярвай в мечтите си !

А това е най - голямата грешка да искаш гадже само да не си сама.
    Защо да е грешка ?
    Вярвай в мечтите си !

Защо да е грешка ?
    Защото в стремежа да намериш просто някой, намираш първия, който хванеш, което рядко е правилният избор. После ще ти е кофти.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Седни си на Д-то и се занимавай с нещо полезно. Учи си уроците примерно, намери си хоби, пиши поезия, членувай в клуб. Гаджето ти е заместител в случая, а това е лошо.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Седни си на Д-то и се занимавай с нещо полезно. Учи си уроците примерно, намери си хоби, пиши поезия, членувай в клуб. Гаджето ти е заместител в случая, а това е лошо.
    А от къде да се зареди с енергия за да върши тези работи без проблема да я изтощава. Може ли човек да върши едно след като силно желае съвсем друго?

и защо си мислиш че ще си щастлива като другите с човек който не обичаш, дали си напълно уверена че другите са наистина толкова щастливи или е възможно само отстрани да изглежда така

Цитирай Първоначално написано от Positive_SouL Виж мнението
    А от къде да се зареди с енергия за да върши тези работи без проблема да я изтощава. Може ли човек да върши едно след като силно желае съвсем друго?
    Този проблем човек сам си го внушава и си го носи като хомот, който сам си е окачил. Колкото повече го мислиш и страдаш, че нямаш никой, а другите си имат, толкова повече няма да си имаш никой и толкова по - изтощен ще се чувстваш.

Цитирай Първоначално написано от CharovnikaOtOz Виж мнението
    и защо си мислиш че ще си щастлива като другите с човек който не обичаш, дали си напълно уверена че другите са наистина толкова щастливи или е възможно само отстрани да изглежда така
    Няма как да разбера, докато не се случи, но смятам да си намеря някой с който ще съм щастлива, а не както казахте първия срещнат
    Вярвай в мечтите си !

Този проблем човек сам си го внушава и си го носи като хомот, който сам си е окачил. Колкото повече го мислиш и страдаш, че нямаш никой, а другите си имат, толкова повече няма да си имаш никой и толкова по - изтощен ще се чувстваш.
    Именно и толкова повече ще се проваляш в живота си, толкова повече ще се затваряш в себе си, толкова повече ще пропиляваш времето си в мисли. Не е ли най лесно да страдаш 1-2-3 месеца в една връзка и после 1-2 години да си съсредоточен върху това което беше изброено по горе от колкото да страдаш докато намериш подходящия човек което може да е след много години самота.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Позитив-Соул човек сам решава към какво да вложи енергията си. И съответно колко продуктивен може да бъде, като резултат от това. А самонавиването особено за глупости е капан, в който се пада изключително лесно за жалост.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от Positive_SouL Виж мнението
    Именно и толкова повече ще се проваляш в живота си, толкова повече ще се затваряш в себе си, толкова повече ще пропиляваш времето си в мисли. Не е ли най лесно да страдаш 1-2-3 месеца в една връзка и после 1-2 години да си съсредоточен върху това което беше изброено по горе от колкото да страдаш докато намериш подходящия човек което може да е след много години самота.
    И като се забиеш с някой, който просто е свободен и е решил да е с теб, ако си по - затворен човек, а той по - доминиращ, ще ти се качи на главата и когато те зареже или ти него, ще се окажеш в по - лошо състояние от изходното.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си