- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За или против?
Под 20 не е нормално (за мен) да се ожениш и да имаш дете..
Както не е нормално (или поне е кофти) да си над 30 и да нямаш.. (ако си жена)
И както каза Влади, тея дето гонят кариера и т.н. са ми смешни.. (макар че преди и аз си мислех, че искам да съм такава..)
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Те някои хора имат съвсем реална възможност да си осигурят семейство, могат да си го позволят както се вика, но просто имат амбицията да изградят 'кариера' лол..
Не ми харесва..
Ест че ще искам да се развивам професионално, да се занимавам сериозно с хобито си и т.н., но не искам да съм на 30+ и да съм.. сама..
и ест че сега изобщо не съм готова и мисълта ме плаши ужасно много, но не мога да си представя да съм на 30 и да си нямам семейство..
И ЕСТ това не пита, просто ми се иска..
4XCOKИ
Предпочитам да изградя кариера, която ще е в услуга на обществото и ще даде много повече, отколкото още едно двукрако, примерно, което да възпитам така, че да му е цел в живота да роди още едно двукрако.
Виж циганите. Те не гонят кариера. Раждат и не се чувстват сами.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
4XCOKИ
4XCOKИ
И тука пък идва обратната страна на монетата. Искайки или не по този начин рано или късно циганите ще започнат да претопяват българското поколение. А сега де. Не се ли затваряме в някакъв порочен кръг тип:"Абе не чувствам,че сега е времето за мен за това,но пък конкуренцията набира скорост."
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!