.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Hybrid View

Мега фен
    Град
    <3
    Под 20 не е нормално (за мен) да се ожениш и да имаш дете..

Както не е нормално (или поне е кофти) да си над 30 и да нямаш.. (ако си жена)

И както каза Влади, тея дето гонят кариера и т.н. са ми смешни.. (макар че преди и аз си мислех, че искам да съм такава..)
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    И както каза Влади, тея дето гонят кариера и т.н. са ми смешни.. (макар че преди и аз си мислех, че искам да съм такава..)
    Що? Не е нужно да гониш кариера, за да си осигуриш семейството. Аз намирам повече смисъл в гоненето на кариера от правенето на деца.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Що? Не е нужно да гониш кариера, за да си осигуриш семейството. Аз намирам повече смисъл в гоненето на кариера от правенето на деца.
    Те някои хора имат съвсем реална възможност да си осигурят семейство, могат да си го позволят както се вика, но просто имат амбицията да изградят 'кариера' лол..
    Не ми харесва..
    Ест че ще искам да се развивам професионално, да се занимавам сериозно с хобито си и т.н., но не искам да съм на 30+ и да съм.. сама..
    и ест че сега изобщо не съм готова и мисълта ме плаши ужасно много, но не мога да си представя да съм на 30 и да си нямам семейство..

И ЕСТ това не пита, просто ми се иска..
    4XCOKИ

Те някои хора имат съвсем реална възможност да си осигурят семейство, могат да си го позволят както се вика, но просто имат амбицията да изградят 'кариера' лол..
    Предпочитам да изградя кариера, която ще е в услуга на обществото и ще даде много повече, отколкото още едно двукрако, примерно, което да възпитам така, че да му е цел в живота да роди още едно двукрако.

Виж циганите. Те не гонят кариера. Раждат и не се чувстват сами.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Град
    <3
    Предпочитам да изградя кариера, която ще е в услуга на обществото и ще даде много повече, отколкото още едно двукрако, примерно, което да възпитам така, че да му е цел в живота да роди още едно двукрако.

е.. ама ти говориш за някаква крайност.. Какво лошо има двама души между 20 - 30 да имат възможността да отгледат дете, да имат акъла да го възпитат и просто да си го създадат..
    4XCOKИ

е.. ама ти говориш за някаква крайност.. Какво лошо има двама души между 20 - 30 да имат възможността да отгледат дете, да имат акъла да го възпитат и просто да си го създадат..
    Аз не казах, че е лошо. Казвам, че не е лошо да гониш кариера и да зарежеш децата.

Мега фен
    Град
    <3
    Аз не казах, че е лошо. Казвам, че не е лошо да гониш кариера и да зарежеш децата.
    Ами.. така е.. ако не искаш и не изпитваш нужда да ги имаш..
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на Niakoitam

И тука пък идва обратната страна на монетата. Искайки или не по този начин рано или късно циганите ще започнат да претопяват българското поколение. А сега де. Не се ли затваряме в някакъв порочен кръг тип:"Абе не чувствам,че сега е времето за мен за това,но пък конкуренцията набира скорост."
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си