.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Hybrid View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Така да изкажа и аз моето мнение

Смятам женитбата даже и на момичета около 20 за малко раншка.Както четох днес във Facebook: "Да се ожениш/омъжиш на 20 години е все едно да отидеш на як купон и да си тръгнеш в 20:30 часа" Напълно съм съгласен с това.Най-малкото аз съм плод на такъв брак.Майка ми се е омъжила на 20 и ме е родила на 21.Брат ми на 23 Смятам,че много радости в живота е пропуснала и е имала прекалено малко години да се порадва на нещата преди брака и децата.

А иначе за деца смятам,че е време,когато и двамата човека,които ще сключат брак вече са се понаживяли и са готови.Когато са напълно сигурни един в друг.Когато са готови и финансово (макар,че някои хора не им се отдава да са готови дотолкова и през целият им живот).Не да въдят като циганета деца,които даже не може да изхранят.Когато и двамата знаят,че искат точно това, а не е под натиска на родителите им,които нямат търпение вече да стават баба и дядо и да дундуркат бебчета усещайки напредващите си години.Често само да им се радват.
    Последно редактирано от Niakoitam : 05-10-2013 на 12:53
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Смятам женитбата даже и на момичета около 20 за малко раншка.Както четох днес във Facebook: "Да се ожениш/омъжиш на 20 години е все едно да отидеш на як купон и да си тръгнеш в 20:30 часа" Напълно съм съгласен с това.Най-малкото аз съм плод на такъв брак.Майка ми се е омъжила на 20 и ме е родила на 21.Брат ми на 23 Смятам,че много радости в живота е пропуснала и е имала прекалено малко години да се порадва на нещата преди брака и децата.
    Aз пък ще ти дам друга перспектива. Когато се ожениш и имаш дете на 20 години, когато това дете стане на 20 и вече е готово що годе да поеме живота си в свои ръце, ти ще си на 40 - тъкмо възрастта, в която (ако щеш вярвай) на хората най-много им се доживява. Имаш за себе си време, което тогава ти е много по-нужно, отколкото на 20 години. Вече си посъбрал и пари, примерно, имаш малко по-широки възможности, можеш да пътуваш и да се радваш на живота.
    Просто различна гледна точка

Сигурно не е останал човек във форума, който да не знае, че аз съм привърженик на брака като цяло. Но по отношение на възрастта, съм на мнението на Чачо - всичко си е до ум. Познавам двойки, които са се събрали много млади и десетилетия са заедно. Познавам и такива, които се събират към 30-те, изкарват някоя и друга годинка заедно и си бият камшика. Лично аз смятам, че колкото сте по-млади, толкова е по-малък шансът ежедневните проблеми да ви разделят. Напасвате си характерите, изграждате си взаимни навици и си създавате семейството, което ви харесва, вместо да се нагаждате според вече завършена, егоистична личност
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си