.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Айкидо или Карате

Здравейте! Исках да ви попитам кое е по-добре Айкидо или Карате , защото съм доста заинтересован.Благодаря предварително!

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    бокс
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Аз тренирам карате от 8 години и, разбира се бих те посъветвал да тренираш карате. От личен опит мога да ти кажа, че най-важните неща са добрият треньор, постоянството и упоритостта.

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Цитирай Първоначално написано от firstdiesel Виж мнението
    бокс
    +1

Повече от фен
    Бокс, кик бокс, муай тай.

Или нещо, което можше да приложиш на улицата, без да са ти нужни 10 години за това о.о

Голям фен Аватара на Illusion772
    Айкидо (tumb)

Град
    село Горно надолнище
    Цитирай Първоначално написано от Ambiguous Виж мнението
    Нож.
    а щом с оръжия ... .50AE IMI Desert Eagle

не пистолет, а екзекутор от близко разстояние
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Повече от фен Аватара на Donnie.Yen
    тренирал съм айкидо 2 години и нищо немога да направя това е неприложимо на пътя ако си го тренирал под 20 години, колкото до каратето никога не съм тренирал карате, но съм навътре в бойните изкуства и е много праволинейно, ако е за самозащита бих те посъветвал някой боен спорт, като бокс, кикбокс, мма, таекуондо итф комбинирано с джудо в последствие, както е казал брус лий вземи един кикбоксиор на 1 година и ще пречука всеки който се занимава с бойни изкуства 5 години като карате, кунг фу и тн ..

Голям фен Аватара на yamaha436
    Град
    Тaм където хакер не влиза :D
    Бокс.
    FUCK RULES !!!

Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал

Donnie =]
    Guest
    а щом с оръжия ... .50AE IMI Desert Eagle

не пистолет, а екзекутор от близко разстояние
    да да тоя пистолет е супер не ефективен, много е голям, стар е , малко заряд, супер голям откат дава и стреля много бавно. трябва малък компактен пистолет примерно глок 26 .. ще го извадиш много по-бързо , казва ти го човек с КОН

Град
    село Горно надолнище
    Цитирай Първоначално написано от Donnie =] Виж мнението
    да да тоя пистолет е супер не ефективен, много е голям, стар е , малко заряд, супер голям откат дава и стреля много бавно. трябва малък компактен пистолет примерно глок 26 .. ще го извадиш много по-бързо , казва ти го човек с КОН
    нинджа пак ли ти бе ?

глок е доста по-малък и маломощен в сравнения с тоя 50 калибър, който направо къса, но за сметка на това се стреля по-лесно с глок (9мм)
    иначе, да тоя израелец от 80-те иска много здрава ръка

но те не са един калибър, нито цените са им близки - няма как да се сравнят, но ИМИ-то си е мега-оръжие, ламборгинито на пистолета

ама в бг само валтери - евтини, чупливи ама ти спасяват гъза
    Последно редактирано от firstdiesel : 02-25-2013 на 20:05
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Donnie =]
    Guest
    нинджа пак ли ти бе ?

глок е доста по-малък и маломощен в сравнения с тоя 50 калибър, който направо къса, но за сметка на това се стреля по-лесно с глок (9мм)
    иначе, да тоя израелец от 80-те иска много здрава ръка

но те не са един калибър, нито цените са им близки - няма как да се сравнят, но ИМИ-то си е мега-оръжие, ламборгинито на пистолета

ама в бг само валтери - евтини, чупливи ама ти спасяват гъза
    не знам кой щи даде разрешение за такъв калибар и трябва да се стреляш срещу бабичка с паркинсон че да я простреляш първи с тоя дезърт ..

Desert Eagle е пистолет с колекционерска стойност. Никаква рентабилност

Град
    село Горно надолнище
    Цитирай Първоначално написано от Mladenoff Виж мнението
    Desert Eagle е пистолет с колекционерска стойност. Никаква рентабилност
    а продават се $1500 без митата, но както каза нинджата разрешителното е проблем ... при шефа има такива, с по 5 патрона и са доста тежички към 2 кила имат
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

точно т'ва имам предвид, т'ва как си го слагаш около кръста и колко бързо го вадиш ? с кобура колко тежък ще стане ?

Мега фен
    /фейспалм.

Глокове ползват немалко спецслужби по света. Има и .45acp Глокове - ~700 джаула при около 13гр и 300м/с .
    .50 ае - 2200 при 19гр и 460м/с .

Един .44 магнум обаче е ~2300J ,пък оръжието не е с размера и теглото на прахосмукачка.

А на Валтерите какво им е евтиното и калпавото не ми е ясно. Един ПП на 7.65 ще видиш колко е калпав точно ... А .22 ППК-тата, ако си имал изключително евтиното (15 стотинки на патрон) удоволствие да стреляш с него, щеше да знаеш колко приятно пистолетче е.

http://www.guns.bg/Walther_PPKE_9x17...&ref=&needReg=

^ Това е колекционерско оръжие. Не 2 кила тенекия с формата на пън.

Град
    село Горно надолнище
    аз не разбирам много от пушкала просто видях какви поражения нанася тоя пистолет, то е като повна пушка да еба .. и отката е толкова де между 2 изтрела ми трябваха поне 3 сек ... те хората с другите пистолети за толкова могат да презаредат
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    /фейспалм.

Глокове ползват немалко спецслужби по света. Има и .45acp Глокове - ~700 джаула при около 13гр и 300м/с .
    .50 ае - 2200 при 19гр и 460м/с .

Един .44 магнум обаче е ~2300J ,пък оръжието не е с размера и теглото на прахосмукачка.

А на Валтерите какво им е евтиното и калпавото не ми е ясно. Един ПП на 7.65 ще видиш колко е калпав точно ... А .22 ППК-тата, ако си имал изключително евтиното (15 стотинки на патрон) удоволствие да стреляш с него, щеше да знаеш колко приятно пистолетче е.

http://www.guns.bg/Walther_PPKE_9x17...&ref=&needReg=

^ Това е колекционерско оръжие. Не 2 кила тенекия с формата на пън.
    боже боже опази. следващата мол нинджа на 42 год. обучаваща форумните младежи на абсолютни ТЪПОТИИ

Повече от фен Аватара на Muaythaifighter
    нито 1 от двете , бокс , ако си по-разпънАТ кик бокс/муай тай.Аз лично таеклондисчета ги ям за закуска, дет не сам никъф шампион на бг, мачкам на спаринга наще републикански шампион по таеклондо . И то стаа въпрос за 30 сек мах.

Цитирай Първоначално написано от Donnie.Yen Виж мнението
    тренирал съм айкидо 2 години и нищо немога да направя това е неприложимо на пътя ако си го тренирал под 20 години, колкото до каратето никога не съм тренирал карате, но съм навътре в бойните изкуства и е много праволинейно, ако е за самозащита бих те посъветвал някой боен спорт, като бокс, кикбокс, мма, таекуондо итф комбинирано с джудо в последствие, както е казал брус лий вземи един кикбоксиор на 1 година и ще пречука всеки който се занимава с бойни изкуства 5 години като карате, кунг фу и тн ..
    А един самбист на 3 месеца като нищо ще пречука боксьор или кик-боксьор на 5+ години Такаче ако искаш да се научиш да се защитаваш се запиши на самбо, а след няколко месеца ако искаш може и бойно самбо

Цитирай Първоначално написано от lolipoop1 Виж мнението
    А един самбист на 3 месеца като нищо ще пречука боксьор или кик-боксьор на 5+ години Такаче ако искаш да се научиш да се защитаваш се запиши на самбо, а след няколко месеца ако искаш може и бойно самбо
    Самбистите , и при джуджитсуто какво ги учат , да владеят боя на земята , знаеш ли кво ще стане като премине към хватки на земята и са повече от 1 нападател Останалите ще му смачкат тиквата с шутове

Ами ако са ти повече най-нормалното нещо е да избягаш. В самбото и джудото има бол техники, в които само сваляш противника на земята с лекота, а бойното самбо включва и стандартните удари с крака и ръце.

Цитирай Първоначално написано от lolipoop1 Виж мнението
    Ами ако са ти повече най-нормалното нещо е да избягаш. В самбото и джудото има бол техники, в които само сваляш противника на земята с лекота, а бойното самбо включва и стандартните удари с крака и ръце.
    Като си притиснат не винаги може да избягаш , пък и дори да избягаш може да бъдеш настигнат и изръган в гръб

На улицата мисля че муай тая и киокушина има най добро приложение, юмруци колена лакти

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Нека за всички боксьорчета ви разкажа една прелюбопитна случка от преди няколко години от дискотека в Пловдив. Известен български боксьор с 2 аверчета се напи и почна да буйства и строшиха охраната на заведението. Собствениците викнаха един познат от Куклен ,който работи като охрана в съседна дискотека и има черен колан по карате. 1 беше в кома за няколко дена от ритниците , другите бяха нокаутирани с по 1 удар. И не беше само защото са пияни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си