- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде да търся любовта ?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Като дете не съм изпадал никога в депресия, а сега изпадам много често. Какво означава това? Че нещо не е наред, може би? Има нерешени проблеми, които се залъгваш че не са проблеми, но те винаги се връщат и ти напомнят че не си прав. Насилствено любовта няма да се появи, но след като мислиш само за нея не трябва ли да опиташ с някаква връзка пък дори и тя да те нарани и да те отврати, тези негативни чувства няма ли да ти дадат сила да изчакаш още малко? Как мислиш?
Тези негативни чувства най-много да те накарат да теглиш една тлъста майна на цялата любов и да станеш емо
Не, всъщност не съм съгласна, че трябва да влезеш във връзка само заради идеята, че трябва да има някой до теб. Любовта трябва да се случва естествено, иначе се опорочава целия ѝ смисъл.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Авторката пише "Къде мога да си намеря приятел". А след това идват коментари "Любовта идва сама, не я търси."
Връщаме се към авторката "Не издържам повече всички около мен са обвързани само аз си нямам приятел и никога не съм имала а много искам." Никъде не става въпрос за любов но идват коментари като този => "Е за кво ти е сериозна връзка на 15."
Ясно е че насила няма да намери любовта, но трябва ли да потиска желанията си, които са реален проблем в съзнанието и само защото няма любов. Трябва ли да чака идеалния според тебе?