.

Виж резултатите на анкетата: КЕФИТЕ ЛИ СЕ НА МЪЖЕТЕ И ЖЕНИТЕ КОИТО ПРАВЯТ СЕК С МНОГО ПАРТНЬОРИ?

Гласували
65. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да!

12 18,46%
  • Не!

53 81,54%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 66

Hybrid View

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от Fisherman Виж мнението
    Лекарите в болниците не се разболяват,защото се подържа високо ниво на хигиената там,не съм се зачудвал.

Не е хубаво едно момиче да спи с много момчета,щото някак си губи тва което е праи специална сеш се,става на парцал,опит в секса за кво ти е,да не бачкаш за брейзърс.Човек има гадже въргаля се с нея,всичко извън тва е губене на време и няква комплексарщина
    Добре чакай чакай чаай , глей ся , хигиена къде има , по пода Да не би да ходят с маски нон стоп , ами заразите по ВЪЗДУШНО КАПКОВ път как се филтрират ве лек , я ме просветли , с противогази ли ходят или Другото като преглеждат болни пациенти примерно от пнеумония с ръкавици тъй ли Аз що не съм видял досега

За момичето може и да става за парцал , ама за нас , кое става на парцал , нищо човек има гадже,въргаля се с нея,обвързва се и остава в клинч , демек не може да се освободи и да нанесе нов удар И ако гаджето ти писне което неизменно ще се случи , зависи след колко време кво праиш тогава Отиваш другаде тва е ясно на всеки , просто може да си спестиш усилията

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от nosferatu23 Виж мнението
    И ако гаджето ти писне което неизменно ще се случи , зависи след колко време кво праиш тогава Отиваш другаде тва е ясно на всеки , просто може да си спестиш усилията
    Ми кат' не ти пука ще ти писне,а за к'во се захващаш кат' не та ебе въобще?

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от nosferatu23 Виж мнението
    И ако гаджето ти писне което неизменно ще се случи , зависи след колко време кво праиш тогава Отиваш другаде тва е ясно на всеки , просто може да си спестиш усилията
    Не думай.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си