- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- НЕ Е ЧЕСТНО..............
Да!
Не!
оф.. ти говориш за прикритие, за нам си какво, изобщо не е ставало въпрос за това.. изобщо не съм споменавала дали предпочитам да ме излъжат или не.. не става въпрос за това..
А за сравнението.. какво е лошо ли? Нищо. Просто критериите ти се вдигат. И сам го каза. Но по друг начин. И в един момент очакваш може би от човека до себе си да може и да прави същите неща, които си правил и преди с други.. да е с тяхната нагласа и т.н.. Дори може да е подсъзнателно, защото вече си го преживял и знаеш какво е чувството..
Прост пример: Имаш връзка - правят ти свирка. Става нещо и връзката ти приключва. Но свирката ти е харесала зверски. Започваш нова връзка. Да, ама момичето ти не иска да ти прави свирки. Приемаш, че причините й са основателни. Не.. наистина си го представи.. А може просто да не й харесва.. Ама на теб много ти харесва да ти духат, все пак знаеш какво е. И какво правиш? Как ще се почувстваш? Разбираш ли ме? Защото по-просто не мога да го обясня.
Дори мога да го украся. Чукал си 10 мацки, 3 от които имат различна 'техника' по която ти духат. И много, много ти харесват. Да, ама с настоящата си мацка нещата не са същите. Не че искаш и да са. Тя ти духа и си прави каквото може, ама на теб нещо не ти стига, защото знаеш, че може още и по начин, по който ти харесва. Ма на нея това й се отдава. Това може.
И сега си представи, че си карал мерцедеси и поршета последен модел, но в момента си си купил френска помия, защото във други отношения ти излиза по-изгодно. Няма ли да поискаш да седнеш в мецедес, или да подкараш порше за момент, дори и да ти е готино с френската помия?
П.П. Не изключвам възможността да разсъждавам глупаво. Самата аз не съм съвсем убедена в това, което казвам, но щом го пиша, значи ми се формира нещо такова в главата като логическа мисъл..
П.П. Знам, че човек търси начини да се усъвършенства, да опита възможно най-много и т.н. и в секса е същото, но аз предпочитам някои фантазии, които имам, да си останат само фантазии. Примерно.
И още нещо:
Значи не те бърка дали мацката ти ще се е чукала с 20 пича? Да не говорим за повече.
НАли все пак има опит и ще те е отбрала като 'качествен'. Значи можеш да 'надминеш' всички, които са минали през краченцата й така, че да я задоволиш максимално.
Последно редактирано от ShtrudeL : 05-10-2013 на 22:19
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.