.

Виж резултатите на анкетата: КЕФИТЕ ЛИ СЕ НА МЪЖЕТЕ И ЖЕНИТЕ КОИТО ПРАВЯТ СЕК С МНОГО ПАРТНЬОРИ?

Гласували
65. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да!

12 18,46%
  • Не!

53 81,54%
Резултати от 1 до 25 от общо 66

Threaded View

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Значи нямате основание да казвате на момиче, което е спало с половината ви квартал, ей тъй, щото обича секса и противоположния пол също толкова, колкото и вие, че е курва? И нямате основание да я гледате по различен начин от момиче, което е спало само с двама, примерно.
    Приемаме, че е свястна, по мъжките ви критерии.
    Ако има слух че е спала с много , няма да я питам защото не ме интересува.Ако се окаже обаче че е истина и примерно тя потвърди без да искам,няма да я осъдя заради това ако има свястен характер Примерно ако това се отнасяше лично за теб тоест че си спала с двама и ще те третирам като такава спала с 20 по моите възгледи , то може да си с мръсно съзнание ама да си спала само с двама щото не те харесват , ако си с по добра визия и самочуствие да обиколиш 20,000 члена

А за миналото не мисля че е от значение , това е само предпоставка да си изградиш грешно мнение за някого.Аз се променям всяка минута,всеки час,всеки ден,5 години назад съм бил много далече от личността която съм сега даже не мога да се позная.Бих помнил само собствените си грешки за да не ги престъпвам отново , а да знам чуждите,не е моя работа,те сами могат да се грижат за себе си.

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Чрез липсата на тайни ,които пазиш само за себе си се гради доверие,но това ти никога няма да го разбереш
    Точно на жена тайни относно личния си живот не бих споделил,никога,невер евър,ще споделя само ако съм тъпир като теб не ме интересува дали няма да има доверие , пък и доверието само чрез споделяне ли се гради ве , гради се например и чрез преживяни моменти в които е имало подкрепа. А всеки знае че няма да си умрем заедно като по филмите и да сме вечно влюбени котенца,момента в който прекъсне таините ми ще станат публично достояние,жените нямат ЛОЯЛНОСТ и не пазят тайни,в кръвчицата им е да КЛЮКАРЯТ ,не си го признават но това им е живота Да усмиват другите и да се кефят на чуждите простотии

Другия факт поради който нямат лоялност , е че имат гът реакшън , тоест влюбват се от визия , по външни белези,кефят се на по силния , алфа мейл,никоя не изпитва силно привличане от льохман Обяснено е с това че искат добро поколение , а гените са важни. Другото е че искат някой да може да ги защитава физически Може да си с момиче 5 години но ако хареса мен на живо веднага ще си ме представи как и го вкарвам Оттам вече появят ли се тия мисли вече се досети сам

Бих казал на приятел някои от тайните си,но не и на момиче И като факт за това , както обичам да си стоя зад думите е следното , ако поставиш много мъже в армията в казармата или в полицията или в други дейности , много от тях ще се сближат и ще останат завинаги верни един на друг и няма да се прецакат , а ако сложиш жени на едно място ще стане маняшка дразка и ще се изпохапят , къде има приятелство между жени Събират се по кафетата да клюкарят останалите си неприятели , и после почва вътрешната вражда между тях , примерно ако харесат едно и също момче , ще си загърбят приятелството Другото ако са колежки и приятелки , стане ли дума за повишение ще има кет файт
    Последно редактирано от nosferatu23 : 05-11-2013 на 02:11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си