- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- НЕ Е ЧЕСТНО..............
Да!
Не!
Ако не покриваш критериите които посочих , демек над тия неща си , що се засегна и ми каза да си гледам работатаНали знаеш тоя който не го приема на лично няма да се засегне
Тук се издаде бейб. Да , за лоялността се обосновах и никой не ме опроверга
Просто няма как да ми го докажеш
![]()
Какви критерии, какви пет лева, каква лоялност? Ти си влязъл в някъв турски сериал, какво да ти се обяснявам? А от теб най-малко мога да се засегна.
И като цяло не съм хич от тея, които ще се засегнат, ако някой им каже, че за нищо не стават. Примерно. По света има 3894503645 хиляди други хора, които могат да ме оценят.
Критериите ти са смешни и само някоя женска без самочувствие и обичаща да е подчинена на мъжа си, би се навила и напъвала да ги покрива.
Аз лично мога да съм чудесен приятел на човека до мен, освен гадже/любовница/етц, но без някой като теб да ми се перчи и да ми обяснява какви са ми задълженията. Смешко.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ето приятели , дали мнението ми от по горе е грешно или не вие ще прецените , оставям на вас доказателствотоКритериите ти са смешни , само женска без самочувствие би се навила и напъвала да ги покрива.Демек момиче което е вярно и лоялно е без самочувствие , за да си има самочувствието тряя да се пере здраво
И да предава човека до себе си при първа възможност
То не става просто да го покриеш , това ти е характеране се променя тъй лесно
И както казах не ги искам тия критерии и не вярвам в тях понеже ги няма и да ти кажа не ме разочарова ни най малко
В кръвчицата ти е
С теб може и да си поиграем на живо
![]()