.

Виж резултатите на анкетата: КЕФИТЕ ЛИ СЕ НА МЪЖЕТЕ И ЖЕНИТЕ КОИТО ПРАВЯТ СЕК С МНОГО ПАРТНЬОРИ?

Гласували
65. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да!

12 18,46%
  • Не!

53 81,54%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 66

Hybrid View

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от nosferatu23 Виж мнението
    blablabla
    свирни, като спреш да гледаш на жената като на 'средностатистическата представа за жена'.

'Бих казал на приятел някои от тайните си,но не и на момиче'

Така ли бе? Значи няма да кажеш на момичето си, с което си от една година 'тайната си', защото..

'жените нямат ЛОЯЛНОСТ и не пазят тайни'

..и жените са това, заслужават онова и дрън та пляс. Я си гледай работата.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    свирни, като спреш да гледаш на жената като на 'средностатистическата представа за жена'.

'Бих казал на приятел някои от тайните си,но не и на момиче'

Така ли бе? Значи няма да кажеш на момичето си, с което си от една година 'тайната си', защото..

'жените нямат ЛОЯЛНОСТ и не пазят тайни'

..и жените са това, заслужават онова и дрън та пляс. Я си гледай работата.
    Ако не покриваш критериите които посочих , демек над тия неща си , що се засегна и ми каза да си гледам работата Нали знаеш тоя който не го приема на лично няма да се засегне Тук се издаде бейб. Да , за лоялността се обосновах и никой не ме опроверга Просто няма как да ми го докажеш

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от nosferatu23 Виж мнението
    Ако не покриваш критериите които посочих , демек над тия неща си , що се засегна и ми каза да си гледам работата Нали знаеш тоя който не го приема на лично няма да се засегне Тук се издаде бейб. Да , за лоялността се обосновах и никой не ме опроверга Просто няма как да ми го докажеш
    Какви критерии, какви пет лева, каква лоялност? Ти си влязъл в някъв турски сериал, какво да ти се обяснявам? А от теб най-малко мога да се засегна.
    И като цяло не съм хич от тея, които ще се засегнат, ако някой им каже, че за нищо не стават. Примерно. По света има 3894503645 хиляди други хора, които могат да ме оценят.
    Критериите ти са смешни и само някоя женска без самочувствие и обичаща да е подчинена на мъжа си, би се навила и напъвала да ги покрива.
    Аз лично мога да съм чудесен приятел на човека до мен, освен гадже/любовница/етц, но без някой като теб да ми се перчи и да ми обяснява какви са ми задълженията. Смешко.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Критериите ти са смешни , само женска без самочувствие би се навила и напъвала да ги покрива.
    Ето приятели , дали мнението ми от по горе е грешно или не вие ще прецените , оставям на вас доказателството Демек момиче което е вярно и лоялно е без самочувствие , за да си има самочувствието тряя да се пере здраво И да предава човека до себе си при първа възможност

То не става просто да го покриеш , това ти е характера не се променя тъй лесно И както казах не ги искам тия критерии и не вярвам в тях понеже ги няма и да ти кажа не ме разочарова ни най малко В кръвчицата ти е С теб може и да си поиграем на живо

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Аз лично мога да съм чудесен приятел на човека до мен, освен гадже/любовница/етц, но без някой като теб да ми се перчи и да ми обяснява какви са ми задълженията. Смешко.
    Мда.
    и +1 за турския сериал.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си