- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- FuCKkK13
Ами ученици девици като този наш приятел мислиш ли че не се влюбват онлайн и да те има за нещо като звезда мухаха Така че използвай идеята която ти дадох , поискай снимки на къщата и на колата на тате му и нападай рязко , че имаш конкуренция тук , друга рязко ще го нападнеУстрой си животчето и образиванийцето , действай още си млада не губи време
![]()
и все пак не бих говорила така![]()
поф поф поф закво се хващаш за няква дреболия , както се фаща удавник на сламката , работата ми тук е много тайна , в смисъл имам си определена мисия които никои не е разбрал все още , и то не трябва да разбира понеже ще се изгуби ефекта и няма да се получи
другото фъцк пръцк 13 ще я питам когато бъде нападната от пумяр дали няма да го иска мъртъв , или когато е гладна и тряя да оцелява в смисъл няма хранаа само дивеч
кефи ме шматкенско мислене , няма проблем , седя с цигара и разцъквам
![]()
захапаха ли теотговорът е не защото иначе нямаше да пишеш това което сега. моментът в който ти схрускат крехкото нежничко месце на крачето и засегнат сухожилие или мускул , дори и след заздравяването и десетките терапевтични процедури и лекарства които ще преминеш , ще куцаш по такъв начин или ще си обездвижена частично че когато се погледнеш в огледалото няма се възприемаш като жена ами като инвалид и ще се самосъжеляваш , ще плачеш и т.н.
ще ти се иска да си ги убила на момента
имаш да учиш още
може да не са виновни че са на улицата но са виновни заради агресията си че нападат и трябва да се неутрализират.
не,не ме захапаха понеже знаех как да се държа и подходих по най-правилния начин,без да проявявам агресия срещу тях
и тебе май нищо не те е хапало.. какви са тия простотии бе ?! ти едно ухапване от куче ще го изкараш равно на да те блъсне кола.. и не,нищо такова нямаше да мисля ако ме бяха захапали .. и познавам хора,хапани от кучета - нито са изпили толкова хапчета и т.н. нито куцат и се чувстват като инвалиди .. грам представа си нямаш .. и не,не са виновни,че са агресивни,а че такива като тебе ги бият и удрят и един човек няма да вземе животно от улицата само и само да го отгледа,за това са агресивни ... хората са агресивни и без да им се налага тоя тормоз,ти животните обвиняваш
даже не заслужаваш и да те обидя
аахахахахахахах добре , изкефи ме , колко си заблудена , заблудена като шматка с патки в главата
искаш ли да дойдеш и да те закарам да те захапе едно куче , знам свърталище където има няколко на стенд бай всяка вечерзнаеш ли кво е сухожилие изобщо , и знаеш ли как се възстановява мускул
отговорът е не , а щом е не , може ли да си запушиш устичката с атрибута ми и да млъкнеш
хората са имали късмет , ти що си мислиш че ще имаш техния
аз не ги бия , а убивам
има разлика , убивам ги бързо без да усещат болка , и то ще убия само агресивен такъв който лае примерно
Глупости са, защото не всички хора мислят толкова първично, че да си отмъщават на кучетата.
Обаче аз лично, бих убил някое агресивно псе ( има ги и такива) , което често напада (свикнало и не го е страх) , защото държавата не си върши работата.
Не съм виновен за съдбата му. Не ме интересува, че някой будала го е оставил на улицата, но каквато и да е причината - то е заплаха за обществото и за мен.
знам,достатъчно съм си посещавала часовете по биология.. не е късмет,просто такова е възстановяването,а това,че ти го изкара едва ли не,че те е блъснала кола е друг въпрос
мускул също съм си пробождала с нож по невнимание и знам каква беше болката и колко време ми траеше възстановяването и за протокола беше доста навътре
а за атрибута ти - не го искам ама явно си решил,че има нужда от реклама
все тая,аз казах,че няма да обиждам,а ти продължи да се излагаш
и да,изобщо не се държиш нагло и отвратително с момичета
на наглостта отвръщам с наглост![]()
другото е сухожилия , ставни връзки и т.н. не се възстановяват така както го описа , да понякога блъскането от кола е за предпочитане , защото може да се разминещ с нещо натъртено или счупено и да оздравееш бързо , а при пумяра ще има срязванеи заразяване с бактерии от слюнката примерно
много си умничка , що не те наема за лична асистентка в офиса ми ? примерно да те ползвам да ми асистираш когато съм гладен жаден и т.н. , ще ми сипваш кафе по 3 пъти на ден , идеална ще си за тия неща )))
това,че на мен не ми се е случвало не значи,че нямам наблюдения за хора около мен на които им се е случило.. за всеки случаи не се приемат като инвалиди ... бактериите ще са ти най-малкия проблем,въпреки че си има ваксинации ( или тая думичка ти е непонятна?! )
да дойда да ти сипвам кафе ? на такива като теб бих им изляла горещо между краката
айде спирам да ти отговарямлек ден
и за наглостта - ще извиняваш,но ти се намеси с критики от всякъде ( за което нямам нищо против,стига да не се свеждат до обиди)
преди това не виждам какво лошо съм ти направила,но няма значение лек ден, както казах