.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 133

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Таратор, пълнени чушки, шкембе чорба (макар че не познавам жена, която би си играла да го прави това вместо да ти връчи 3 лв за кварталната кръчма), пиле с ориз, все тая :д

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Таратор, пълнени чушки, шкембе чорба (макар че не познавам жена, която би си играла да го прави това вместо да ти връчи 3 лв за кварталната кръчма), пиле с ориз, все тая :д
    Знаеш ли че за мен няма нищо по забавно от жена която се мисли за умна , и още повечето когато я оставиш да бъде умна и да развива теми на които си мисли че не си наясно Всеки има правото да се излага все пак де

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от nosferatu23 Виж мнението
    Знаеш ли че за мен няма нищо по забавно от жена която се мисли за умна , и още повечето когато я оставиш да бъде умна и да развива теми на които си мисли че не си наясно Всеки има правото да се излага все пак де
    Ти пък щото си големия мъжкар-разбирач на женската логика и имаш по-голям опит и от Митьо Пищова, та се изказваш.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Ти пък щото си големия мъжкар-разбирач на женската логика и имаш по-голям опит и от Митьо Пищова, та се изказваш.
    Не съм митьо пищова или който и да е друг , аз съм си аз , и да , долавям понякога как работят нещата опровергай ме в обратното , ще се съглася ако си права признавам КОГАТО греша

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Шкембе чорба се прави по-лесно от таратор... в смисъл, доста голяма играчка си е да настържеш краставица, в сравнение с това да пльоснеш всичко в тенджерата, да разтопиш масло с червен пипер в тиган и после да го заебеш да се готви. :Д

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Шкембе чорба се прави по-лесно от таратор... в смисъл, доста голяма играчка си е да настържеш краставица, в сравнение с това да пльоснеш всичко в тенджерата, да разтопиш масло с червен пипер в тиган и после да го заебеш да се готви. :Д
    ТИ лично правил ли си шкембе?

http://forum.kulinar.bg/viewtopic.php?f=6&t=684
    айде обясни ми кое е по-лесното
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си