.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 59

Hybrid View

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от kyka1 Виж мнението
    Мисля че въпроса ми е ясен аз другата година вземам книжка (живот и здраве) и като знам че имам кола в себе си и книжка просто ще ме сърби крака да настъпя гъста да се надяваме да нямам катастрофи и глоби А вие какво ще правите кажете
    от не наизуст , ако характера ти е агресивен да ще караш мноо маняшки и ще натискаш рязко гаста , тва е напълно нормално , не ги слушай тия останалите само гледай да не се забиеш някъде че ще ти се смеят всички , нов шофьор да се блъсне се взима на присмех нали знаеш или да не те изръга някой в зъбите като мен например. с времето тва ще поотмине и ще спреш да се надъхваш на всеки , или поне ще намалее де , то при мен аз не настъпвам вече гаста карам много бавно но слизам да се разправям с такива които искат да се дърпат примерно само щото колата ми е по мощна преценай си ситуацията и ще си добре

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Цитирай Първоначално написано от nosferatu23 Виж мнението
    от не наизуст , ако характера ти е агресивен да ще караш мноо маняшки и ще натискаш рязко гаста , тва е напълно нормално , не ги слушай тия останалите само гледай да не се забиеш някъде че ще ти се смеят всички , нов шофьор да се блъсне се взима на присмех нали знаеш или да не те изръга някой в зъбите като мен например. с времето тва ще поотмине и ще спреш да се надъхваш на всеки , или поне ще намалее де , то при мен аз не настъпвам вече гаста карам много бавно но слизам да се разправям с такива които искат да се дърпат примерно само щото колата ми е по мощна преценай си ситуацията и ще си добре
    Пълен смях си е чУек Кви ги говориш не е истина

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Supermassive____ Виж мнението
    Пълен смях си е чУек Кви ги говориш не е истина
    голям индивид

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Мухаха казах ти истината ве шматко Ти ако щеш вярвай Между другото като казахме за коли , сега съм за китосване поради агресивната ми природа Тия неща са излишни и ако можех да ги избегня щях , че ся ме мързи да чакам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си