.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Да се вярва ли?

Според вас трябва ли да се взема под вниманието на пиян човек? Приятелят ми е абитуриент и снощи беше на сабиране и се напи. Не ми е казал нещо кой знае какво, но и аз излизах с приятели и после ме попита как беше и казах тъпо, защото не е бил там и той като си помисли, че го лъжа, щото там един приятел му се обадил и му казал, че ми е яко, взе да се държи малко грубо, не ме е обидил, но беше малко груб , на сутринта дойде да ме види, но каза, че не се е чувствал винове, защото е бил пиян и говорил глупости, които не мислел..На вас случвало ли ви се е нещо подбно, възможно ли е наистина да е говорил глупос които не мисли.

Супер фен
    Възможно е, нали е пиян...

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Принципно като се напие човек, говори много неща, които мисли, но няма кураж да каже трезвен. Вземи и това предвид.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от never_back_down_ Виж мнението
    но каза, че не се е чувствал винове, защото е бил пиян и говорил глупости, които не мислел..
    На твое място ето това бих му го изкарала през носа. Няма значение дали го е мислил или не (можеш да си сигурна, че не го е мислил), но трябва да се извини и да ти се реваншира. Дай му да разбере, че няма да толерираш пиянски изцепки, защото ако го позволиш първия път, ще има и следващи.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Де да знам, не съм виждал пияни хора.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    На твое място ето това бих му го изкарала през носа. Няма значение дали го е мислил или не (можеш да си сигурна, че не го е мислил), но трябва да се извини и да ти се реваншира. Дай му да разбере, че няма да толерираш пиянски изцепки, защото ако го позволиш първия път, ще има и следващи.
    +1
    http://ask.fm/iwwkaa

Убий пича ! Унизи го кажи му, че няма да се оправи в живота с това пийне, че ще пропадне абе бъди неговата баба за 2 часа поне . По добре му кажи да не вярва много много на неговите му хора щото те си плямпат по дефолт. Този неговия приятел де да знае тебе яко ли ти е било или не ти кво да седнеш на масата и да забиеш глава ли като ти е тъпо ? Денсиш си тама цъкаш си с приятелки с тоя лафиш с оня и така кво ?!
    В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Алкохола не е оправдание никога.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Един въпрос , когато направиш катастрофа с колата си пиян , или ако утрепеш някой пак под въздействие на алкохол , съда ще те признае ли за невинен Повечето пиянки се напиват за да имат кураж наистина да кажат неща които не им стиска , или са комплексирани и като пият им избива агресия .

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Зависи от човека,какво му е пиянството.Някои си казват истината,неща които иначе на трезво не биха изрекли.Другите са като в случая на приятелят ти (ако при него наистина е така,а не те лъже).

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Винаги съм била на мнение, че пияни устни изричат трезвени желания.
    Тоест, когато не си пиян - нямаш смелостта да изречеш това, което алкохола ти спомага да кажеш.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от never_back_down_ Виж мнението
    възможно ли е наистина да е говорил глупос които не мисли.
    Не.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Повече от фен Аватара на analgin
    Поведението му е глупаво , това да се държи грубо с теб , защото си му казала , че ти е било тъпо , а някой си му е казал , че ти е било весело е адски тъпо.Може да не си показала на всички , че се чувстваш зле и че ти липсва , но какво трябваше да плачеш пред останалите и да не говориш с никого за да докажеш , че наистина ти липсва ли ? И да, алкохолът дава кураж и позволява на много хора да кажат това , което не биха изрекли трезви .

Човек както може да е трезвен и да приказва неща, които не мисли, така може да е пиян, и да прави същото. Хората вярват, че алкохолът е едва ли не серум на истината. Може да е бил искрен, може и да е драматизирал под тежестта на питиетата, това само той си знае и ако не реши, да ти признае, ти няма как да разбереш. Нито някой тук може да ти каже :р
    A и нека ти бъде за урок това, следващия път бъди по-обективна. Кажи, че е било забавно, но не ти е харесало, че той не е бил с теб. Примерно.

Това оправдание "бях пиян" съм го чувала толкова пъти, че ако ми даваха пари щях да забогатея..
    It’s funny how the people who know
    me the least have the most to say..

Голям фен Аватара на Ospi
    Yup, ех пиенето просто сваля задръжките. Колкото по-пиян, толкова по-малко задръжки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си