.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 400

Hybrid View

Мега фен Аватара на LordOfLight
    Град
    In The Brave New World
    Мхм за русото е невъзможно!
    Ма като ще сменям компанията що не дойдеш на форумната, току виж промениш всички ни и всички станем яки батки!
    ...don't care what I've become but fear what I am becoming...

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от LordOfLight Виж мнението
    Мхм за русото е невъзможно!
    Ма като ще сменям компанията що не дойдеш на форумната, току виж промениш всички ни и всички станем яки батки!
    Ами тогава брюнет може да ти отива също , пак става , ама то и екзотичното е интересно , тъй се различаваш , примерно както аз се различавам с поведението си Така ше има по голям интерес , ще оставя ти да решиш , даже и пиърсинга може да оставиш , ще си генгста мутреса Щях да дойда с удоволствие ако нямаше едни непредвидени пречки На следващата може , пък с теб може и по рано

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Да! Много искам! Да ти зашия голямата уста и да вземеш да млъкнеш.
    Как ще ми я зашиеш , с шамарче ли Да не стане да не успееш да ме уцелиш , след това да те хвана за нежното вратле , и ти както си ми най големия враг да решиш да ме цункаш с устнички Щото няя да ти дам толкова лесно Не съм лесен тъй да се каже

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Цитирай Първоначално написано от nosferatu23 Виж мнението
    Ами тогава брюнет може да ти отива също , пак става , ама то и екзотичното е интересно , тъй се различаваш , примерно както аз се различавам с поведението си Така ше има по голям интерес , ще оставя ти да решиш , даже и пиърсинга може да оставиш , ще си генгста мутреса Щях да дойда с удоволствие ако нямаше едни непредвидени пречки На следващата може , пък с теб може и по рано

Как ще ми я зашиеш , с шамарче ли Да не стане да не успееш да ме уцелиш , след това да те хвана за нежното вратле , и ти както си ми най големия враг да решиш да ме цункаш с устнички Щото няя да ти дам толкова лесно Не съм лесен тъй да се каже

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от nosferatu23 Виж мнението

Я, продължи само с Зорето да общуваш. Иначе с игла и конец, буквално.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на LordOfLight
    Град
    In The Brave New World
    Не ми го пробутвай и аз не го искам!
    ...don't care what I've become but fear what I am becoming...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си