.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 128
    Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Positive_SouL Виж мнението
    Да хубаво и двамата да го знаят, нали? А ти кога споделяш това на човека с когото си започнала връзка?
    Аз не започвам такива връзки.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Чел съм форума. Просто различни виждания.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Аз не започвам такива връзки.
    И никога не си? Дай някакво мнение

Град
    Варна
    И никога не си? Дай някакво мнение
    Не, никога не съм. Имам си други разбирания и принципи.
    Не мога да започна връзка, която още в самото начало определям за безперспективна, просто ей така, защото на хоризонта няма друго.

Фен Аватара на Mitizaro
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Mitizaro Виж мнението
    Аз щи помогна!!
    Ама ако можеш да готвиш и спортуваш.
    Бе ше ти помогна бе, честна Бургаска!

Не мога да започна връзка, която още в самото начало определям за безперспективна, просто ей така, защото на хоризонта няма друго.
    Мхм, ОК. Все пак тука не ставаше въпрос за нещо "ей така". А как да постъпим в труден момент като този, нали?

Град
    Варна
    Мхм, ОК.
    Sorry to disappoint...

То затова не се разбираме, и аз като Ди не се впускам в подобни авантюри.

Любовта не се търси!

Град
    Варна
    Мхм, ОК. Все пак тука не ставаше въпрос за нещо "ей така". А как да постъпим в труден момент като този, нали?
    Кой труден момент по-точно?
    Губи ми се нишката на мисълта ти... Скачаш от параграф в параграф.

Защото си мислите за нон стоп връзки, за връзки от които не се нуждаете. Не става въпрос да търсиш връзка "просто ей така, защото на хоризонта няма друго", а какво би направил ако се чувстваш като авторката. Ако се чувстваш прекрасно като Ди тогава закакво ти е връзка, можеш да бъдеш щастлив и с приятели

Кой труден момент по-точно?
    Губи ми се нишката на мисълта ти... Скачаш от параграф в параграф.
    Отговора ми горе въжи и за този отговоро

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Като гледам май не си готова за любовта. Още си малка, има време за всичко, не бързай. По добре учи и бъди дете а не се занимавай от рано с глупости. Та ти си само на 15. Каква любов.. Както казах има възраст и време за всичко.

Като не я търсиш.
    "An intelligent person does not need the promise of heaven to see the merit in good deeds."

Follow me @Une vie d'excellence

Град
    Варна
    Защото си мислите за нон стоп връзки, за връзки от които не се нуждаете. Не става въпрос да търсиш връзка "просто ей така, защото на хоризонта няма друго", а какво би направил ако се чувстваш като авторката. Ако се чувстваш прекрасно като Ди тогава закакво ти е връзка, можеш да бъдеш щастлив и с приятели
    1. Аз съм се чувствала щастлива и с приятели, и когато имам връзка. Едното няма общо с другото, всичко е до нагласа.
    2. Ако се чувствах като авторката, вероятно бих се оглеждала. Но това не означава, че бих скочила във всяка връзка, която ми се предложи. Обяснявам с думи прости: искам да си имам гадже. При мен идва момче, което очевидно си пада по мен, но аз не се виждам с него. Не, няма да започна връзка, просто за да имам връзка.

Честно да ти кажа, от сегашната ми позиция наистина ми е малко трудно да разсъждавам какво би било, ако съм на мястото на авторката. Прекалено много неща ни делят, за да правя съпоставка

prosto_chovek, време е да се оттегляме от темата

1. Аз съм се чувствала щастлива и с приятели, и когато имам връзка. Едното няма общо с другото, всичко е до нагласа.
    2. Ако се чувствах като авторката, вероятно бих се оглеждала. Но това не означава, че бих скочила във всяка връзка, която ми се предложи. Обяснявам с думи прости: искам да си имам гадже. При мен идва момче, което очевидно си пада по мен, но аз не се виждам с него. Не, няма да започна връзка, просто за да имам връзка.

Честно да ти кажа, от сегашната ми позиция наистина ми е малко трудно да разсъждавам какво би било, ако съм на мястото на авторката. Прекалено много неща ни делят, за да правя съпоставка

prosto_chovek, време е да се оттегляме от темата
    Аз се оттеглих от тази тема още вчера, само минавам да видя докъде стигнахте.

Има ли мои коментари, които показват неразбиране към този цитат.

Просто не я търси и тя сама ще те намери. От опит го казвам. И аз на 15 бях много отчаяна в това отношение, но може би пък е било за добро, защото когато ме намери бях напълно готова за нея.

Цитирай Първоначално написано от scioquoniamsuccedere Виж мнението
    Любовта не се търси!
    Понеже аз бях на това мнение за това прайх сефте на 22г. ебаси ... аре стига простотий ! Търси се, седи глей мачове пускай фишове, човъркай си по 20+ годишната кола, яж пица. пий евтина бира и не излизай никаде и не носи сносни дрехи, не се закачай с момичетата понеже тя сама ше дойде и глей как ше станеш на 30г. без да си свалял ципа !
    В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от shaunaa Виж мнението
    Би ли предложила някой спорт :ДДД
    Карате. В школата, където ходех аз, имаше доста момичета. И не, не отиваш, за да те бият, не бой се

А иначе по въпроса за търсенето: и да търсиш, и да не търсиш - гаранция няма. Имам предвид, ако търсиш, значи ще пробваш. В 90% от случаите - с погрешните. Това ще те докара до мнения от сорта на "всички мъже са еднакви", "истинската любов не съществува" и някакви други такива неверни работи.
    От друга страна, ако НЕ търсиш, наистина няма да намериш. Както каза lipecek: ако си супер мърляв, не излизаш, не се поддържаш и си вярваш, че любовта сама ще ти цъфне на вратата - нищо няма да стане. Дори и да срещнеш човека, ако не направиш опит, просто той няма да те удари като ТИР в насрещното...
    Трябва да намериш някакъв среден вариант (т.нар. "златна среда" на философите). Не да се предлагаш на всеки, но и да не стоиш и да чакаш да ти падне чудото в ръцете.
    Последно редактирано от Tsukuda_Hiroshi : 05-11-2013 на 14:29

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    На магистралата
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Голям фен Аватара на shaunaa
    Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    На магистралата
    услуги за магистралата не предлагам ако си търсиш колежки обърка
    Вярвай в мечтите си !

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от shaunaa Виж мнението
    услуги за магистралата не предлагам ако си търсиш колежки обърка
    направо ме затапи
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

AlessandraA
    Guest
    ":ДД Толкова срамежлива не съм. Просто не мога да намирам много общи теми с непознати, трудно се сближавам с някого и съм тиха и ако съм в компания с много хора и не ги познавам добре не говоря освен ако някой не ме запита нещо ;с"

И при мен е така. Когато съм в компания с хора, с които не говоря много, не намирам обща тема, освен ако те не ме попитат или заговорят. А когато в тази компания е именно момчето, което харесвам, тогава не знам какво да кажа, но искам много да хванем дълга тема на разговор. Чувствам се тъпо, че учим в едно училище и почти всяко междучасие се виждаме, но нз кво да си кажем. Често се засичаме в мола и оттам излизаме и заедно в компания. Има пъти, в които с него най-много си говоря и се разбирам, което ми харесва доста, но не става винаги ;( ...проблем - обща тема на разговор ;X fuck yeah .. ако някой има идеи с какво да го заговоря, да пише.. няма да е зле ;ДД

Голям фен Аватара на shaunaa
    Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    направо ме затапи
    доообре
    Вярвай в мечтите си !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си