- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде да търся любовта ?
Чел съм форума. Просто различни виждания.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
То затова не се разбираме, и аз като Ди не се впускам в подобни авантюри.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Защото си мислите за нон стоп връзки, за връзки от които не се нуждаете. Не става въпрос да търсиш връзка "просто ей така, защото на хоризонта няма друго", а какво би направил ако се чувстваш като авторката. Ако се чувстваш прекрасно като Ди тогава закакво ти е връзка, можеш да бъдеш щастлив и с приятели![]()
Като гледам май не си готова за любовта. Още си малка, има време за всичко, не бързай. По добре учи и бъди дете а не се занимавай от рано с глупости. Та ти си само на 15. Каква любов.. Както казах има възраст и време за всичко.
Като не я търсиш.
"An intelligent person does not need the promise of heaven to see the merit in good deeds."
Follow me @Une vie d'excellence
1. Аз съм се чувствала щастлива и с приятели, и когато имам връзка. Едното няма общо с другото, всичко е до нагласа.
2. Ако се чувствах като авторката, вероятно бих се оглеждала. Но това не означава, че бих скочила във всяка връзка, която ми се предложи. Обяснявам с думи прости: искам да си имам гадже. При мен идва момче, което очевидно си пада по мен, но аз не се виждам с него. Не, няма да започна връзка, просто за да имам връзка.
Честно да ти кажа, от сегашната ми позиция наистина ми е малко трудно да разсъждавам какво би било, ако съм на мястото на авторката. Прекалено много неща ни делят, за да правя съпоставка
prosto_chovek, време е да се оттегляме от темата![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Просто не я търси и тя сама ще те намери. От опит го казвам. И аз на 15 бях много отчаяна в това отношение, но може би пък е било за добро, защото когато ме намери бях напълно готова за нея.
Понеже аз бях на това мнение за това прайх сефте на 22г. ебаси ... аре стига простотий ! Търси се, седи глей мачове пускай фишове, човъркай си по 20+ годишната кола, яж пица. пий евтина бира и не излизай никаде и не носи сносни дрехи, не се закачай с момичетата понеже тя сама ше дойде и глей как ше станеш на 30г. без да си свалял ципа !
В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...
Карате. В школата, където ходех аз, имаше доста момичета. И не, не отиваш, за да те бият, не бой се
А иначе по въпроса за търсенето: и да търсиш, и да не търсиш - гаранция няма. Имам предвид, ако търсиш, значи ще пробваш. В 90% от случаите - с погрешните. Това ще те докара до мнения от сорта на "всички мъже са еднакви", "истинската любов не съществува" и някакви други такива неверни работи.
От друга страна, ако НЕ търсиш, наистина няма да намериш. Както каза lipecek: ако си супер мърляв, не излизаш, не се поддържаш и си вярваш, че любовта сама ще ти цъфне на вратата - нищо няма да стане. Дори и да срещнеш човека, ако не направиш опит, просто той няма да те удари като ТИР в насрещното...
Трябва да намериш някакъв среден вариант (т.нар. "златна среда" на философите). Не да се предлагаш на всеки, но и да не стоиш и да чакаш да ти падне чудото в ръцете.
Последно редактирано от Tsukuda_Hiroshi : 05-11-2013 на 14:29
На магистралата
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
":ДД Толкова срамежлива не съм. Просто не мога да намирам много общи теми с непознати, трудно се сближавам с някого и съм тиха и ако съм в компания с много хора и не ги познавам добре не говоря освен ако някой не ме запита нещо ;с"
И при мен е така. Когато съм в компания с хора, с които не говоря много, не намирам обща тема, освен ако те не ме попитат или заговорят. А когато в тази компания е именно момчето, което харесвам, тогава не знам какво да кажа, но искам много да хванем дълга тема на разговор. Чувствам се тъпо, че учим в едно училище и почти всяко междучасие се виждаме, но нз кво да си кажем.Често се засичаме в мола и оттам излизаме и заедно в компания. Има пъти, в които с него най-много си говоря и се разбирам, което ми харесва доста, но не става винаги ;( ...проблем - обща тема на разговор ;X fuck yeah .. ако някой има идеи с какво да го заговоря, да пише.. няма да е зле ;ДД