.
Отговор в тема
Страница 18 от 46 ПървиПърви ... 814151617181920212228 ... ПоследнаПърви
Резултати от 426 до 450 от общо 1132
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Според мен, въпреки приказките на Волен (който накрая на изказването си видимо смекчи тона) и надеждите на Бареков ще има кабинет ГЕРБ + Атака, защото Атака не биха допуснали да са в опозиция и то не на кой да е, а на ДПС.
    Това са само предположения, разбира се...

Виоленца, имаш право да гласуваш!! Просто трябва един месец преди това да си дала заявление, че желаеш, не съм сигурна къде обаче - мисля, че беше посолство/консулство, нещо такова.
    Ако сега няма протести... този наш народец.... е пълна ку р в а

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Просто постоянно се пише как еди кой си не става, а алтернативи, реални такива, не се дават. Човек обикновено когато не е доволен от нещо, трябва да е готов да предложи по-добро.

За дребните душици пък не очаквах да го чуя от теб. Грозно и не на място.
    Не е задължително недоволството ти да е породено от това, че имаш по-добра алтернатива. Ако съм си гласувала доверието на някой да ме управлява, очаквам от него да оправдае вярата, която съм вложила. Защо трябва АЗ да му кажа какво да прави, когато той претендира, че е по-подготвен от мен за тази работа? В крайна сметка, затова си има класи в обществото - аз работя, плащам си данъците, плащам заплатите на политиците, за да се грижат те, че моите данъци ще отидат по правилните места. Не е моя работа да се грижа за това. Аз моята работа съм си я свършила, а когато не я върша правилно, на мен ми се държи сметка за това.
    Когато един клиент не е доволен от продукта, който получава от мен, той ми го казва, но не ми дава акъл как да го направя по-добре - това е моята работа, за която ми се плаща.

А за дребните душици - може да е грозно, но си е на мястото. Аз съм наясно с моето положение и знам, че една птица пролет не прави, но това не ѝ пречи да си чурулика, нали?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Виоленца, имаш право да гласуваш!! Просто трябва един месец преди това да си дала заявление, че желаеш, не съм сигурна къде обаче - мисля, че беше посолство/консулство, нещо такова.
    Друга е ситуацията. В момента съм в България и пак нямах право. Ако искаш, ще ти драсна ЛС по-късно.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Аз нямах избирателно право. Милата ми родина дава такова на милион цигани и Бог знае колко турци, но не и на българските студенти в чужбина. За което обаче, като човек учащ право, ще си търся правата. Подготвям си нещата.

Просто постоянно се пише как еди кой си не става, а алтернативи, реални такива, не се дават. Човек обикновено когато не е доволен от нещо, трябва да е готов да предложи по-добро.

За дребните душици пък не очаквах да го чуя от теб. Грозно и не на място.
    Алтернативата, колкото и банално да звучи, е да имаме гражданско общество. Който и да дойде на власт, ако е оставен без контрол, дори и да има благородни цели, ще ги изроди в користни. Като юрист трябва да си чувала, че всяка власт развращава, а абсолютната власт развращава абсолютно. Жив пример е Бойко, дай на един човек усещането че не може да сбърка и той почва да прави всичко грешно.

LadyDi е права, това е представителната демокрация. Нормално е хората като не са доволни как ги представляват тея в парламента да се бушуват.

Violenza, ти що се палиш изобщо? Очевидно си я отписала България, щом учиш право в чужбина значи не планираш връщане тук. Освен ако не учиш международно или европейско?
    Последно редактирано от Aeternal : 05-13-2013 на 08:58

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Аз съм наясно с моето положение и знам, че една птица пролет не прави, но това не ѝ пречи да си чурулика, нали?
    Нищо не си разбрала . Ще търпиш, ще мълчиш и като те крадат и лъжат ще свиваш рамене и ще си повтаряш "еми това е положението"
    Или ще избягаш в чужбина и от там ще плюеш тези дето се противят на положението тук.

Мега фен
    Вили, не ми се обиждай за тона, но как е възможно хем с хуманитарните науки да си се захванала, хем всякакъв усет за справедливост да ти липсва.

// http://www.youtube.com/results?searc...be.85euV4uF-ZQ

Това ми го прати приятелче от Австралия преди няколко седмици. Виж първите 2 видеота. Един такъв политик от нашенските ми покажи и на опашка ще се редя да си подам гласа. Дотогава не ми обяснявай, че нямам право да недоволствам, тъй като ме е гнус да ви гледам, уж интелигентни хора, да се застъпвате за шайка тъпи, противни, мизерни катили, оправдавайки се с 'безизходица'. Изход има, и той е просто да им се покаже средният пръст на тези хора. Ще ме питаш как, нали ? Ми ето - аз го правя. Ако имаше още милион като мен в момента нямаше да си пишем глупости по форумите.

Поне като сътрудничите на мафията не придумвайте и останалите да го правят, убеждавайки ги, че избор няма. Просто си затворете човките и не коментирайте какви сте подлоги. Вие сте проблемът, не знам как не го осъзнавате ...

Мега фен
    PinkPan7her ме кефи, личи си че се е постарало да прочете нещо момичето и да си изгради мнение. Обаче е тръгнала отзад напред. Въпреки че технически е вярно, че по време на криза гласовете се разцепват на ляво и дясно, много ще се радвам ако може да обясни кое на практика е лявото в управлението на БСП и дясното в управлението на ГЕРБ?
    Не го казвам с лошо, обаче PinkPan7her, ще си направиш услуга, ако прочетеш малко за основите на демокрацията. Основните неща -същност, устройство, принципи. Нищо сложно. Виж как трябва да изглежда една модерна парламентарна държава на теория, виж и нашата "демокрация".

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Вили, не ми се обиждай за тона, но как е възможно хем с хуманитарните науки да си се захванала, хем всякакъв усет за справедливост да ти липсва.

Това ми го прати приятелче от Австралия преди няколко седмици. Виж първите 2 видеота. Един такъв политик от нашенските ми покажи и на опашка ще се редя да си подам гласа. Дотогава не ми обяснявай, че нямам право да недоволствам, тъй като ме е гнус да ви гледам, уж интелигентни хора, да се застъпвате за шайка тъпи, противни, мизерни катили, оправдавайки се с 'безизходица'. Изход има, и той е просто да им се покаже средният пръст на тези хора. Ще ме питаш как, нали ? Ми ето - аз го правя. Ако имаше още милион като мен в момента нямаше да си пишем глупости по форумите.

Поне като сътрудничите на мафията не придумвайте и останалите да го правят, убеждавайки ги, че избор няма. Просто си затворете човките и не коментирайте какви сте подлоги. Вие сте проблемът, не знам как не го осъзнавате ...
    Много си прав

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението

Показваш среден пръст, като не гласуваш?
    Браво. Придумваш и останалите да са пасивни и да оставят разни други етнически и социални групи да решават кой да ни управлява. Чудно.

Мега фен
    Показваш среден пръст, като не гласуваш?
    Браво. Придумваш и останалите да са пасивни и да оставят разни други етнически и социални групи да решават кой да ни управлява. Чудно.
    бсп ,герб и дпс, докато не паднат от власт - нищо няма да се промени

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    бсп ,герб и дпс, докато не паднат от власт - нищо няма да се промени
    Абе не е баш така.
    Така викахме и преди - докато не падне БСП-то. БСП-то падна, доди ГЕРБ и пак същата помия.

Мега фен
    БСп- то не виждам да е падало по-надалеч един косъм под герб .
    Защо отново ГЕРБ И БСП са водещи? що не съм бил гласувал ...

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Абе не е баш така.
    Така викахме и преди - докато не падне БСП-то. БСП-то падна, доди ГЕРБ и пак същата помия.
    Нима казваш, че колкото и да си избираме партия, винаги ще има развалени хора в нея? Това е абсурдно, всички чакат друго, не може да е така.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Нима казваш, че колкото и да си избираме партия, винаги ще има развалени хора в нея? Това е абсурдно, всички чакат друго, не може да е така.

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Е нема такава държава

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ох, никой не говори да си мълчиш и да си траеш. Много изопачавате чуждите думи.
    Я ми кажете, колко от вас някога са се обръщали с жалби към полиция, община или съответна институция при проблем? Бас държа, че са много малко. На повечето въобще не им се занимава, ама въпреки това мрънкат как нищо не функционирало. Тук не визирам никого конкретно, но много пъти съм ставала свидетел на тази тенденция.
    Хората винаги трябва да си търсят адекватно правата. На готово не става.

Българинът чака да дойде новото правителство и за 4 години да цъфнем и вържем, че и немците да минем.

Аурис, аз ли съм Вилито? За гласуването не съм съгласна. Какво стана като ти и аз не сме гласували? Кажи ми какъв е резултатът?

Аетърнал, не се бой за моето следване.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    От жалби файда не е имало, а директно се отиваше при ръководството.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    чакай чакай
    ОДИН!!!

Цитирай Първоначално написано от darkPaladin Виж мнението
    чакай чакай
    http://fakti.bg/bulgaria/66059-parva...bis-v-silistra

Поздрави!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    планета на маймуните
    знаеш ли как изглежда крайния продукт и как се прилага

а ся поздрави
    ОДИН!!!

знаеш ли как изглежда крайния продукт и как се прилага

а ся поздрави
    Нема нищо общо, знам, само дразня

Град
    планета на маймуните
    Нема нищо общо, знам, само дразня
    щото те е яд че си изпаднал наркоман и не си като мен ли?
    ОДИН!!!

щото те е яд че си изпаднал наркоман и не си като мен ли?
    Да. Сега си градя твои образи в главата, рисувам си ги и ги ползвам за мишена на дартс. Всъщност в това ми преминава свободното време/абстиненцията. През останалото изпадам и съм на няколко километра от земното ядро.

А ти що си обсебен от мен?

Мега фен
    Да. Сега си градя твои образи в главата, рисувам си ги и ги ползвам за мишена на дартс. Всъщност в това ми преминава свободното време/абстиненцията. През останалото изпадам и съм на няколко километра от земното ядро.

А ти що си обсебен от мен?
    видял те е да казваш ,че ще гласуваш за герб :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си