.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 469

Hybrid View

obeliksa
    Guest
    вместо да обсъждате,кой какъв шофьор е,не е ли по-добре да кажете от коя школа сте доволни,и защо сте доволни от нея,за да можем да помогнем на начинаещите и търсещите добри автошколи и добри инструктори.И тук е мястото да кажа колко съм доволен от инструктора Жоро Симеонов от автошкола "IDrive",мисля че той е един страхотен човек,и му пожелавам още дълго време да работи така упорито.Успех на хората,които тепърва ще започват да карат курсовете.

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    Цитирай Първоначално написано от obeliksa Виж мнението
    вместо да обсъждате,кой какъв шофьор е,не е ли по-добре да кажете от коя школа сте доволни,и защо сте доволни от нея,за да можем да помогнем на начинаещите и търсещите добри автошколи и добри инструктори.И тук е мястото да кажа колко съм доволен от инструктора Жоро Симеонов от автошкола "IDrive",мисля че той е един страхотен човек,и му пожелавам още дълго време да работи така упорито.Успех на хората,които тепърва ще започват да карат курсовете.
    човек, мой не спираше да ми говори, ама като земеш книжка забравяш всичко нали знаеш ? предимство, без предимство и тва е. на другото се учиш КАТО вземеш книжка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си