- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нещо странно-първи път.
Здравейте,та аз реших да се допитам към...по-опитните от мен.
Вчера ми беше първият път,мисля че не е важно да обяснявам-как къде и защо.
Но въпросът ми е-възможно ли е да е влязъл пенисът,не целият и да не е успял да ме дефлорира,защото имаше болка но тя по-скоро беше нещо като..дразнене,все пак не седя по цял ден да си завирам пръсти хах.
На някой случвало ли му се е? Знам че звучи тъпо,целият пост...но аз нямам опит и тъй.
хм ... по обяснението ти щом ти е първи път, не си се отворила преди това ... може би не е успял докрай да проникне, да скъса '' девствената ципа'', може би не му е бил напълно надървен ... много неща може да са ... има го и другото и при моя пръв път нямаше силна болка, а по скоро дразнене, а си беше влезнал напълно и продължи доста време ... опитайте отново, като преди това може да подходи с пръсти, или да използвате овлажнител, за да е по-лесно проникването... отпусни се и не го мисли толкова
накарай друг да я отвори
da ina me mi se sluchi tochno taka kakto kazva vtoriq komentar i bez bolka n i nqmashe krav imo vlezi celiq .beshemi teknalo krav dokato qbh v banqta no i pak ne osetih bolka .
оф тая девствена ципа колко дълбоко мислите, че е разположена ? Просто си от късметлийките, които са се разминали без болка и кръв. Радвай се, а не се шашкай.![]()
Тя е на има няма 30-40 метра навътре в тялото, спокойно
търси се със специални уреди, и ти трябва екип от 25 обучени бургаски батки с кирки, да я скъсат "девствената ципа"
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Последно редактирано от AnarchyBoy : 05-18-2013 на 08:14
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Всичко, к'вото ми e трябвало, съм си го разбрал самичък, без чужда помощ, а и все пак това е секс не е ядрена физика, близко е до акъла да се сетиш за това и онова..
![]()
![]()
Dr. Gregory House
Ъмм, не просто след първия ми път преди, който признавам не знаех въобще к'во точно правя..
Изядох целия Интернет барабар с библиотеката и учебниците по Биология ..и разбрах кое, как и защо, а пък и е много сложно да вложиш малко акъл в цялата ситуация, девствената ципа в действителност не е на 30-40 метра, влезе ли пенис.. ъмм.. "дефлорирана е"
![]()
![]()
Dr. Gregory House
Радвам се, че достигнахме до съгласие![]()
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House