.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Супер фен Аватара на bEbsI
    Ще отговоря адекватно,защото и темата е написана така.
    Харесва ми да е различно всеки път,различен интензитет,различна поза,да спира да започва с целувки,после да продължи.
    Да има дразнене,пръстчета,устни ,езиче. Да контролира напълно и изцяло моето свършване,да ме докара няколко пъти до края и да ме държи там,докато той не реши,че ми е достатъчно.
    Харесвам да се започне с леки целувки,леки движения с език , по - късно вече да са по - силни и тогава да се добави пръстче или пръстчета. Накрая искам всичко и се притискам цялата,така че няколко пръстчета е добра идея.
    Като цяло съвсем спокойно можеш да се водиш по нейните стонове и дишане.
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Цитирай Първоначално написано от bEbsI Виж мнението
    Ще отговоря адекватно,защото и темата е написана така.
    Харесва ми да е различно всеки път,различен интензитет,различна поза,да спира да започва с целувки,после да продължи.
    Да има дразнене,пръстчета,устни ,езиче. Да контролира напълно и изцяло моето свършване,да ме докара няколко пъти до края и да ме държи там,докато той не реши,че ми е достатъчно.
    Харесвам да се започне с леки целувки,леки движения с език , по - късно вече да са по - силни и тогава да се добави пръстче или пръстчета. Накрая искам всичко и се притискам цялата,така че няколко пръстчета е добра идея.
    Като цяло съвсем спокойно можеш да се водиш по нейните стонове и дишане.

Смятам, че на повечето момичета им харесват изброените неща в този отговор!
    А аз ще добавя и целувки по вътрешната част на бедрата и галене.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си