- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво харесва женската част.. там долу
Говоря за лизането. Споделете какво приятелките ви обичат да им правите, а и женската част да сподели какво им допада.
Обичат да можеш да си въртиш езика във всички посоки, непредвидено.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Сега учебник по лизане ли искаш да издам за теб? На всяка й харесва различно.
Ще отговоря адекватно,защото и темата е написана така.
Харесва ми да е различно всеки път,различен интензитет,различна поза,да спира да започва с целувки,после да продължи.
Да има дразнене,пръстчета,устни ,езиче. Да контролира напълно и изцяло моето свършване,да ме докара няколко пъти до края и да ме държи там,докато той не реши,че ми е достатъчно.
Харесвам да се започне с леки целувки,леки движения с език , по - късно вече да са по - силни и тогава да се добави пръстче или пръстчета. Накрая искам всичко и се притискам цялата,така че няколко пръстчета е добра идея.
Като цяло съвсем спокойно можеш да се водиш по нейните стонове и дишане.
![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Ще бъде най-отваряния учебник май... Като гледам нивото на образователната система днес...
Харесват дебел кур
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Това ме присети за един лаф, на един познат " Жените обичат тънки цигари и дебели курове "Ама майтап да няма, вярна е приказката
По темата: На мен лично ми харесат по-нежните ласки с език и устни там долу, може и пръстче. Но както казаха и преди мене, на всяка жена различно и харесва.
При всяка е различно... аз примерно не харесвам като цяло и не ми го е правило само едно момче, да кажеш, че е некадърен или нещо, просто не обичам.
Ще вземете вярно да ме навиете да издам учебник по сексуална култура.Почти.
Съавтори приемаш ли :д
American Pie -Book of secrets хахахахаха . Леле , тоя маркетинг ми действа зле![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Просто изпиши азбуката с език.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.