.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1089

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    ^ Не е лошо да можеш да си напишеш името без грешка на родния език.
    ей , моето китайченце. В матурата са дадени изключителни малоумни въпроси, правила , които се менят всяка година, измислици на болни мозъци !
    Това,че всички ходите на уроци и зубрите като ненормални - естествено ,че после ще ви е лесна матурата.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    ей , моето китайченце. В матурата са дадени изключителни малоумни въпроси, правила , които се менят всяка година, измислици на болни мозъци !
    Това,че всички ходите на уроци и зубрите като ненормални - естествено ,че после ще ви е лесна матурата.
    Моля Моля, не съм дал и 50 стотинки за урок!
    Моето бебче ми помагаше, когато можеше и учех по 1 час на ден, това е.. единственото което направих, е да прочета произведенията.. и правилата за правопис ги четох по веднъж.
    Преди ~ 3 месеца знаех за 2-ка, а сега знам за 5-ца.
    Не е важно да го зубриш, а да го разбереш..

Матурата е направена като за олигофрен, това да не можеш да я изкараш с хубава оценка, си е срам..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Хаха, смешник.
    Не съм дала и 1 стотинка за уроци, а аз лично не съм сядала и да уча, защото тази матура по никакъв начин не ме засяга! Въпрос на чест е да не правиш елементарни грешки на майчиния си език!
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Хаха, смешник.
    Не съм дала и 1 стотинка за уроци, а аз лично не съм сядала и да уча, защото тази матура по никакъв начин не ме засяга! Въпрос на чест е да не правиш елементарни грешки на майчиния си език!
    Брей, на мама умното ми зубарче!
    Не ми говорете за чест, защото, тъй както ви гледам, всички ще изплющите от България.
    Елементарни грешки са едно, но такива изпрегъзици , които не знам си коя вчерашна пачавро-истеричка от БАН е измислила как трябва някакво правило и как трябвало да се пише определена дума ,защото дрън -дрън,че пляс....
    ЯЯ... Никакъв срам не е това, че да изкараш по-лоша оценка на матурата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си