.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Lightbulb Една дългогодишна връзка и какво се случи с нея..

Имам връзка с момче от 2 години. Много го обичах,държеше се адски добре с мен,познава се с родителите ми,аз с неговите..почти живеем заедно. С течение на времето обаче се отдалечихме,почна да се държи много лошо,дори да посяга,псува и така нататък,а твърди че държи на мен. Обичам го,не мога да го оставя сам. В същото време има момче,което ми харесва и се държи адски мило с мен и всичко ще е различно с него. Как да постъпя?

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Въобразяваш си за втория, щото си афектирана от първия. Стой си малко сама, да видиш че не е толкова страшно.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Въобразяваш си за втория, щото си афектирана от първия. Стой си малко сама, да видиш че не е толкова страшно.
    това е единия вариант.. другия - изобщо не и пука за първия и не го обича и се чуди какви кусури да му намери ( сега без да ми се дават аргументи,че за толкова време нямало как да не го обича щото тя може и да го е обичаЛА,но сега да е друго и да се чуди за какво да се хване )

Щом посяга и псува, ти посегни към вратата и довиждане! Маминката им на такива нещастни п*тки, които посягат... НЕ съществува оправдание, което да оневини подобни мерзавци, колкото и да е проклето (примерно) момичето.
    Зарежи го намига. Щом ти е посягал и те е псувал, той сам си е сложил всички яйца в една кошница, както е казал народът. Само той си е виновен!

Щом мислиш за втория, значи първия е напълно изключен. Лично на мен ми звучи като келешче. Концентрирай се малко върху себе си и ще видиш колко варианти ще се отворят.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не си ли говорила с родителите си? Как така, някой си сульо ще ти посяга, а ти ще си мълчиш и ще си траеш. Я, стига. Сложи край на това.

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Цитирай Първоначално написано от Nickolas Виж мнението
    Щом мислиш за втория, значи първия е напълно изключен. Лично на мен ми звучи като келешче. Концентрирай се малко върху себе си и ще видиш колко варианти ще се отворят.
    Не е задължително. В сериалите...

Повече от фен Аватара на analgin
    Хората се променят , ако от много време забелязваш промяна в поведението му вероятно не е период , а просто се превръща в друг човек или виждаш страна , която не ти е била разкрита до този момент. Ако връзката ви се е изчерпала , не си щастлива вече и имаш желание да опиташ с друг , давай , но ако е само временно натрупване на напрежение и нерви , не си заслужава да разваляш дълга връзка заради игра с друг .

Голям фен Аватара на sneering
    Винаги съм се чудел на момичета,които обичат някого който ги псува и посяга.
    Днеска си говорех с една позната от даскало по същата тема и вика 'Обичам го и не мога'..Не се ли сещате за вероятността че може да обичате друг,който няма опцията да посяга и псува,след като моментните чувства избледняват и се заместват от други?

Хубавото на тази държава е,че може да си най-големия бай Ганьо с играещите шамари,и пак ще има кой да те обича и плаче за теб.

Сигурна съм,че въпросния "друг" ще се държи по добре и ще ме направи щастлива и че наистина държи на мен. Не мога да го оставя защото е много сериозно,и родители и така.. не съм щастлива..привързана може би.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от chistineee Виж мнението
    Не мога да го оставя защото е много сериозно,и родители и така..
    Да, опредлено е сериозно след като те бие и псува. Сериозно е, ама не в тая насока, в която ти си мислиш.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от Markuss Виж мнението
    Щом посяга и псува, ти посегни към вратата и довиждане! Маминката им на такива нещастни п*тки, които посягат... НЕ съществува оправдание, което да оневини подобни мерзавци, колкото и да е проклето (примерно) момичето.
    Зарежи го намига. Щом ти е посягал и те е псувал, той сам си е сложил всички яйца в една кошница, както е казал народът. Само той си е виновен!
    ТОВА!
    BIG DREAMS, GOOD MUSIC & EXPENSIVE TASTE ...

Проблема е там,че когато го направи не го оставих и сега изведнъж да прекратя дългогодишна връзка,заради това ще излезе,че е без причина. Искам да подчертая,че знам какво искам и не е някаква лигава любовна история.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от krissssy Виж мнението
    Проблема е там,че когато го направи не го оставих и сега изведнъж да прекратя дългогодишна връзка,заради това ще излезе,че е без причина. Искам да подчертая,че знам какво искам и не е някаква лигава любовна история.
    Трябва ти причина, за да оставиш мъж, който ти посяга?

Сама си си виновна. Заслужаваш си го.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Не ме разбирайте погрешно,не предприемам нещо,защото се надявам това да е било грешка и да не се повтори и всичко да бъде както в началото.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от chistineee Виж мнението
    Сигурна съм,че въпросния "друг" ще се държи по добре и ще ме направи щастлива и че наистина държи на мен. Не мога да го оставя защото е много сериозно,и родители и така.. не съм щастлива..привързана може би.
    Миличка, привързаността си е привързаност, но щастието си е щастие. Както родителите ти са го харесали, могат бързо-бързо да го от-харесат и да се влюбят в новия. Това, че нещата са сериозни, не може, не трябва и не е оправдание да оставаш. Или мислиш за себе си и за своето щастие с друг или сама, или си седиш при оня Путьо и той ти посяга, псува те и най-накрая ти казва, че държи на теб, а ти вярваш. Може да те е обичал, но според мен нещата трябва да бъдат прекратени по възможно най-бързия начин, за да няма после циркове от типа на преследвания, моленки, обещаванки и подобни. Айде помисли малко за себе си.

Едит: Сега се сещам за една хубава българска поговорка. "Бий ме, обичам те. Умри, ще те взема."

Мега фен Аватара на 102
    За 2 години не опознавате ли поне малко хората бе.. бати.....

Повечето момичета са мазохистки. Харесват "лоши момчета", а не правят разликата между идиот и човек, който знае как да ги предизвика. Странни същества като цяло.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Добре де, какво очакваш да ти кажем?
    Казваме да му показваш вратата на твоя - " ми не мога, обичам го, блаблабла". Тогава за какво я пусна тази тема, какъв коментар очакваш? Да те посъветваме да мотаеш и двамата или да ти ръкопляскаме каква мъченица си, та търпиш шамарите на гаджето си?

Честно, не ви разбирам понякога с каква цел пускате подобни теми. Хем ви сърби, хем ви боли.
    Ако бях в твоята ситуация, изобщо нямаше да седя и да се заблуждавам, че повече бой и псувни няма да отнасям. Отдавна да съм си събрала багажчето. Родители, сериозни били нещата - какво, ще ви женят ли?

Съжелявам,че е изглеждало по този начин,просто съм объркана. Благодаря на всички за мненията.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    По принцип съм съгласна с това:
    Обаче след като прочетох това:
    се съгласявам и с:
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    не го обича и се чуди какви кусури да му намери
    По твоите думи излиза, че веднъж преди Х време те бил псувал и ти бил посегнал. Ама дори не става ясно дали все пак те е ударил или е успял да се въздържи.
    Но, както и да е. Щом не искаш да си с него повече няма смисъл да си. Това, че връзката ви е сериозна, не значи, че не може да се прекрати. Щом вече не го обичаш, е още по-добре да я прекратиш сега, отколкото когато направите 3-4 години. Не отлагай - търси си щастието.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Абсолютно съм съгласна! По-добре нямаше как да го кажа! Майната му, щом ти посяга.
    Но само недей посяга веднага към втория. Наистина, подкрепям Влади, постой си малко сама. (:
    ОБАЧЕ и ти сама си стискаш пишката с капака на тоалетната. Непростимо е мъж да посяга на жена, каквато и да е тя. И е крайно МАЛОУМНО жена да търпи подобно отношение, дори да си го е заслужила някак (без значение как). Мисля, че връзката ви е амортизирана. Често се случва, споко. На колко години сте?
    Последно редактирано от XTREMEFREERIDE : 05-22-2013 на 07:12

На 18 и смело твърдя,че е напълно без основание. И не смятам да се разделям с единия и да бъда с другия,колкото и неща да ми е причинил не бих му причинила това. Другото момче му е приятел и колега,всеки ден са заедно.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    По принцип съм съгласна с това:

Обаче след като прочетох това:

се съгласявам и с:

По твоите думи излиза, че веднъж преди Х време те бил псувал и ти бил посегнал. Ама дори не става ясно дали все пак те е ударил или е успял да се въздържи.
    Но, както и да е. Щом не искаш да си с него повече няма смисъл да си. Това, че връзката ви е сериозна, не значи, че не може да се прекрати. Щом вече не го обичаш, е още по-добре да я прекратиш сега, отколкото когато направите 3-4 години. Не отлагай - търси си щастието.
    казах,че другия вариант е това,защото ако искаше да го остави точно за това би го направила НА ВРЕМЕ!!!

разбра ме погрешно

Banned Мега фен
    На 18 и смело твърдя,че е напълно без основание. И не смятам да се разделям с единия и да бъда с другия,колкото и неща да ми е причинил не бих му причинила това. Другото момче му е приятел и колега,всеки ден са заедно.
    и все пак си си го помислила.... аз съм склонна да вярвам,че един път нещо стане ли ( един единствен ) може да се приеме като грешка,но повтори ли се ще се и потрети и тогава не е грешка,а избор/навик .. та,сама си реши

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си