.
Затворена тема
Страница 113 от 163 ПървиПърви ... 1363103109110111112113114115116117123 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 801 до 2 825 от общо 4072
    Ква им е на приготовленията ?

Голям фен
    Супер съм както винаги съм на кеф, само времето не ми харесва а после имам работа..
    Когато една жена няма настроение, тя ще се опита и на другите да го развали.

Събудих се в прекрасно настроение. Не мога да повярвам, че по-малко от месец остана, докато си дойде.
    Сега взимам кучо и отиваме на разходка в някой парк

Голям фен Аватара на shusha
    излъгана от себе си....

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Ако знаех какво искам нямаше да е зле.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Пише ми се. За него. Изпитвам нуждата да събера чувствата си в няколко строфи, да звучи любовно, нежно, мило, обичливо.. и да му го покажа.
    За пръв път ми се пише от любов.

Супер фен Аватара на Deadlock
    GrumpyCat...in love?! :Д

Мега фен Аватара на babity
    Празно ми е. Искам още. И тая конкуренция ще ме разбие, че не мога да я видя. Искам само нещата леееко да придобият някакъв смисъл. Мразя да не мога да контролирам ситуациите.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Днес правим две години. Щастливо ми е.

Ммдам и довечера ще бъде хубаво.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Днес ще се помага в посолството за приема. После ще се ходи да се учи за единствения останал изпит - математика. 9 изпита взех, и този ще взема!! След понеделник се очертава едно нищо, защото изобщо няма да стъпа в училище :Д ще спя, ще ям, ще почивам и ще си стягам багажа за София. Брррр!

Мега фен Аватара на Niakoitam
    На фона на вчерашният хубав празник без работа и само със забавления две Близначета успяха да ме изнервират страшно много и не само мен. Лигли,пълни или поне се правят на такива.А уж се предполага,че за вързаст около 20 и 22 години акъла вече би трябвало да им е дошъл.Сдърлях се с брат ми...нарочно заради една реплика, с която ме издразни.Както и да е.Явно осъзна вината си,защото набързо се оправихме.А тия двете....не стига,че си сменяха през пет минути мнението дали ще идват или не,не стига,че после брат ми и другото момче дето ходиха да ги взимат се бавиха един куп време,не стига,че стояха през цялото време в колата "да я пазят" като че ли си няма аларма пък и тая на брат ми реши нещо да му се прави на оборотна.Усещаше се че беше на ръба,той и пред нас го каза.Имаше голям късмет въпросната девойка,че беше момиче и че той има някакви чувства към нея иначе за подобно държание такъв щеше да и отвърти,че цивките и щяха да се навъртят около врата и.Да пита после:'Ама защо беше това." И накрая те двамата трябвало да седят да нощуват при принцеските като брат ми тепърва се връща, а трябва след малко да отливаме цимент в селото ни.На човек да му писне от неориентирани хора...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Днес правим две години. Щастливо ми е.
    Толкова ли станаха? Да са ви честити! Още много любов и реализация на бъдещите планове ви пожелавам!
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на Irti
    Колко умора съм събрал не е истина. На работа - ремонти - на работа - ремонти и така чак до ебем ти кога. А колко още има, че да се приключи. Не знам даже кой ден сме вече . Довечера си бия камшиците някъде за нощувка!

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    мдам..не трябваше да пия толкова студено снощи
    сега не мога да говоря направо, а боли ли ме гърлото не е истина
    и врата, и гърба, и всичко..
    само подсмърчам не ми харесва никак накъде отиват нещата ;д и сега едно, две кихания ;д вече три
    имам едни проблеми, писна ми ;х

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Спокойна, удволетворена, щастлива като цяло. Чак ме е страх да се насладя на момента, защото винаги ми излиза през носа - колкото по-щастлива съм, толкова повече страдам после. Само че този път нямам илюзии. Не си правя планове, не влагам излишни надежди, тотално съм се пуснала по течението и... Интересното е, че ми харесва.

Повече от фен Аватара на lovelywords
    притеснена, забравена ..

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Кефя се на абитуриентите.
    Вчера как ми се бяха събрали пред блока, супер яко ми стана ..
    Ама с ебати вкуса, как са могли да се натупат едно 80% в черно.. Карай де, щом си се харесват.
    Като изключа гадния вкус на повечето, супер готини бяха, крещяха, кефеха се, бахти душевния кеф ми стана ..

Оф, а учене ме чака и хииич не ми се занимава.
    Ако довечера ходим там, ще уча чааааак в понеделника ..
    А дано! ;д ..

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Кефя се на абитуриентите.
    Вчера как ми се бяха събрали пред блока, супер яко ми стана ..
    Ама с ебати вкуса, как са могли да се натупат едно 80% в черно.. Карай де, щом си се харесват.
    Като изключа гадния вкус на повечето, супер готини бяха, крещяха, кефеха се, бахти душевния кеф ми стана ..
    Същотоо, много им се радвах вчера, като ги гледах как крещят по улиците
    Все още не мога да повярвам, че догодина аз ще съм на тяхно място

Иначее днес най-вероятно ще поуча, ще чистя и евентуално ще изляза следобеда.

Съсипана съм ,прибрах се само 1-2 часа да почина защото баба ми и леля ми настояха и после се връщам обратно в болницата . В момента изпитвам нещо между болка , тъга ,яд и гняв . И като си помисля , че тези хора ги виждах до преди седмица по коридорите на училище и сме били по събирания заедно ми става лошо повече не желая да ги гледам или чувам .
    Последно редактирано от girlwithblueeyes : 05-25-2013 на 09:33

Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
    Същотоо, много им се радвах вчера, като ги гледах как крещят по улиците
    Все още не мога да повярвам, че догодина аз ще съм на тяхно място
    Завиждам ти, сериозно .

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Съсипана съм ,прибрах се само 1-2 часа да почина защото баба ми и леля ми настояха и после се връщам обратно в болницата . В момента изпитвам нещо между болка , тъга ,яд и гняв . И като си помисля , че тези хора ги виждах до преди седмица по коридорите на училище и сме били по събирания заедно ми става лошо повече не желая да ги гледам или чувам .
    К'во е станало бе мила?

Сряда
    Баща ми е полицай и снощи е бил на смяна и е имало сбиване и двама човека които са от моят випуск са го наръгали . Много зле много е зле ама много .

Сряда
    Баща ми е полицай и снощи е бил на смяна и е имало сбиване и двама човека които са от моят випуск са го наръгали . Много зле много е зле ама много .
    малеееее, как може бе..
    Ще се оправи ли?
    К'во питам, дано се оправи, наистина, стискам палци..

Не знам
    Докторите казват че почти няма шанс

Не знам
    Докторите казват че почти няма шанс
    Не с тази негативна нагласа, важно е да мислиш оптимистично и да вярваш, че ще се оправи.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Разминаването започва да става все по-осезаемо. Наистина ли не забелязва?

Краят наближава.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си