- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Супер съм както винаги съм на кеф, само времето не ми харесва а после имам работа..
Когато една жена няма настроение, тя ще се опита и на другите да го развали.
Събудих се в прекрасно настроение. Не мога да повярвам, че по-малко от месец остана, докато си дойде.
Сега взимам кучо и отиваме на разходка в някой парк![]()
Ако знаех какво искам нямаше да е зле.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Пише ми се. За него. Изпитвам нуждата да събера чувствата си в няколко строфи, да звучи любовно, нежно, мило, обичливо.. и да му го покажа.
За пръв път ми се пише от любов.
Празно ми е. Искам още. И тая конкуренция ще ме разбие, че не мога да я видя. Искам само нещата леееко да придобият някакъв смисъл. Мразя да не мога да контролирам ситуациите.
Днес правим две години. Щастливо ми е.
Ммдам и довечера ще бъде хубаво.
Днес ще се помага в посолството за приема.После ще се ходи да се учи за единствения останал изпит - математика. 9 изпита взех, и този ще взема!! След понеделник се очертава едно нищо, защото изобщо няма да стъпа в училище :Д ще спя, ще ям, ще почивам и ще си стягам багажа за София. Брррр!
На фона на вчерашният хубав празник без работа и само със забавления две Близначета успяха да ме изнервират страшно много и не само мен. Лигли,пълни или поне се правят на такива.А уж се предполага,че за вързаст около 20 и 22 години акъла вече би трябвало да им е дошъл.Сдърлях се с брат ми...нарочно заради една реплика, с която ме издразни.Както и да е.Явно осъзна вината си,защото набързо се оправихме.А тия двете....не стига,че си сменяха през пет минути мнението дали ще идват или не,не стига,че после брат ми и другото момче дето ходиха да ги взимат се бавиха един куп време,не стига,че стояха през цялото време в колата "да я пазят" като че ли си няма аларма пък и тая на брат ми реши нещо да му се прави на оборотна.Усещаше се че беше на ръба,той и пред нас го каза.Имаше голям късмет въпросната девойка,че беше момиче и че той има някакви чувства към нея иначе за подобно държание такъв щеше да и отвърти,че цивките и щяха да се навъртят около врата и.Да пита после:'Ама защо беше това." И накрая те двамата трябвало да седят да нощуват при принцеските като брат ми тепърва се връща, а трябва след малко да отливаме цимент в селото ни.На човек да му писне от неориентирани хора...
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Колко умора съм събрал не е истина. На работа - ремонти - на работа - ремонти и така чак до ебем ти кога. А колко още има, че да се приключи. Не знам даже кой ден сме вече. Довечера си бия камшиците някъде за нощувка!
мдам..не трябваше да пия толкова студено снощи
сега не мога да говоря направо, а боли ли ме гърлото не е истина
и врата, и гърба, и всичко..
само подсмърчам не ми харесва никак накъде отиват нещата ;д и сега едно, две кихания ;д вече три
имам едни проблеми, писна ми ;х
Спокойна, удволетворена, щастлива като цяло.Чак ме е страх да се насладя на момента, защото винаги ми излиза през носа - колкото по-щастлива съм, толкова повече страдам после. Само че този път нямам илюзии. Не си правя планове, не влагам излишни надежди, тотално съм се пуснала по течението и... Интересното е, че ми харесва.
Кефя се на абитуриентите.
Вчера как ми се бяха събрали пред блока, супер яко ми стана..
Ама с ебати вкуса, как са могли да се натупат едно 80% в черно.. Карай де, щом си се харесват.
Като изключа гадния вкус на повечето, супер готини бяха, крещяха, кефеха се, бахти душевния кеф ми стана..
Оф, а учене ме чака и хииич не ми се занимава.
Ако довечера ходим там, ще уча чааааак в понеделника..
А дано! ;д ..
Съсипана съм ,прибрах се само 1-2 часа да почина защото баба ми и леля ми настояха и после се връщам обратно в болницата . В момента изпитвам нещо между болка , тъга ,яд и гняв . И като си помисля , че тези хора ги виждах до преди седмица по коридорите на училище и сме били по събирания заедно ми става лошо повече не желая да ги гледам или чувам .
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 05-25-2013 на 09:33
Сряда
Баща ми е полицай и снощи е бил на смяна и е имало сбиване и двама човека които са от моят випуск са го наръгали . Много зле много е зле ама много .
Разминаването започва да става все по-осезаемо. Наистина ли не забелязва?
Краят наближава.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote