- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Нашите домашни любимци
Разказвайте и по нещичко за домашните си любимци. Има хора (като мен), които ги сърбят пръстите да си вземат ново животинче, но се чудят още какво... защото е малко невъзможно да си отворят зоопарк у дома и да удовлетворят всичките си желания!![]()
И спря да се върти за миг земята..
игуана на шибана каишка , е тва трябва да се види на живо бахти остана и да го разхождаш навън
Първо, valentão, не виждам какво му е шибаното на каишката. И второ да, разхождам го в парка. Що?
Команди не изпълнява, но ако види котка или куче тича към мене и ми се качва на рамото да го пазя![]()
Аз имам персийка, пинчер, голдън ретривър, костенурки и папагал.
Име:Чери
Порода:персийска
Години:2
![]()
Последно редактирано от sweetycherry33 : 05-25-2013 на 15:09
Име: Мишо
Порода: Морско свинче
Възраст: 4 години
Снимка:
![]()
sweetycherry33, цял зоопарк си имашВ апартамент или в къща ги гледаш?
Име:Зузу
Порода:Коте,половин персийка половин Maine Coon (Американска дългокосместа)
Възраст:Почти 1 година.
Снимката е още от първите дни след като я взехме от майката (на няколко седмици е била),за това е толкова мъничка,и козината й далеч не е като сега (то за това я постригваме)![]()
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Подстригваме я рядко (веднъж на 3 месеца примерно),аз много не давам щото баща ми като почне и я прави много къса.Расте много бързо.За седмица-две вече се е загладила,за няма и месец е достигнала предишната дължина.Подстригваме я с ножица,голяма играчка е,може и с машинка ама трябва да си вярваш.Иначе да,хубаво е и да я сресваш всеки ден.То не е много хубаво да се подстригват ама няма спасение просто....Всичко е в косми.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
^ Те цените при специалисти са прекалено надути, за да може човек да отделя по толкова пари през 3 месеца, след като може и сам да се оправи.
И спря да се върти за миг земята..
Име: Руби
Порода: Пинчер
Възраст: Годинка и 10 месеца
Снимка:
![]()
Женско съм! Пикая клекнала...
Гледането на домашен любимец е отговорност. И финанси. Според мен също е професионалист да прави тези манипулации, иначе прекрасното куче става като бухенвалски манекен. Виж ако можете да режете ноктите е ок, но специално за подстригването... Има си изисквания за различните породи по колко козина трябва да им се остави, което няма как да знае един обикновен човек. А ако знае няма как да осигури точните инструмент, освен ако не олекне с 300 кинта.
Иначе любимците са ви страхотни на всички![]()
все тая колко козина ще остави
идеята е през лятото да я няма