.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Тема: Раздялата

Hybrid View

Егати психолозите се извъдихте тука. Много ми е интересно как правите заключения, без да познавате хората и без да изслушате отсрещната страна.

@Tsukuda - ти някога бил ли си влюбен. Ей така, информативно да питам. Защото мисълта ти е много... как да кажа. Като на стара мома. Тука става дума за любов. Ти еднакво ли можеш да обичаш всички жени? Ми, не. Защото, когато тръгнеш сериозно към момиче, което очаква сериозни неща от тебе - брак, деца, няма да си кажеш "аз да гледам парите, пък всяка курва може да ми роди". И не мисля, че само жените подбират. Искаш да кажеш, че ти е все тая за коя ще се ожениш и коя ще ти роди деца, но важното е да си в бизнеса?

"Мадами много, но семейния бизнес е само 1!" - бих казал - варианти за бизнес много, но майката на децата ти и жената, с която ще искаш да остарееш е само една!

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от asensi_85 Виж мнението
    Егати психолозите се извъдихте тука. Много ми е интересно как правите заключения, без да познавате хората и без да изслушате отсрещната страна.

@Tsukuda - ти някога бил ли си влюбен. Ей така, информативно да питам. Защото мисълта ти е много... как да кажа. Като на стара мома. Тука става дума за любов. Ти еднакво ли можеш да обичаш всички жени? Ми, не. Защото, когато тръгнеш сериозно към момиче, което очаква сериозни неща от тебе - брак, деца, няма да си кажеш "аз да гледам парите, пък всяка курва може да ми роди". И не мисля, че само жените подбират. Искаш да кажеш, че ти е все тая за коя ще се ожениш и коя ще ти роди деца, но важното е да си в бизнеса?

"Мадами много, но семейния бизнес е само 1!" - бих казал - варианти за бизнес много, но майката на децата ти и жената, с която ще искаш да остарееш е само една!
    Информативно - да, бил съм. И то яко. И то повече от веднъж. Точно последвалите събития ми създадоха този начин намислене. Това само информативно. А статистически - населението на планетата е около 6 милиарда. Пак статистически, жените са повече от мъжете, което означава малко повече от 3 милиарда. Дали човек със сериозен бизнес и характер няма да си намери добра, красива, умна и подходяща жена? Ами трябва да се забие точно с момичето, което му се сърди, че не я оправя преди лягане...?
    Да, кариерата не е по-важна от любовта. НО (защото винаги има 1 НО), човека може да иска някой, който да му влиза в положение. Независимо дали чистиш канали или си шефче във фирмата на тати, ако си се претрепал от работа, нормално е да искаш да си починеш, а ако съществото до теб се държи като кисела лигла, лишена от ласки, това би те издразнило и ако умората ти е малко в повече ще й теглиш майните.
    ...Защото драги, любовта означава взаимни компромиси. Означава, да можеш да се примирш с временното неразположение, липсата на кеф или гадното настроение на човека до теб. Ако не го правиш, ако държиш на своето, ако изцеждаш, задушаваш и натякваш, това не е никаква любов и не заслужава внимание.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си