.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2018

Hybrid View

Около 33 и нещо е в повечето паралелки в втора англиийска, но за момичета. За момчета трябва да погледна...Иначе и аз искам там, но най-вероятно ще пиша на второ желание 73 и не знам в какъв ред 164, търговско-банковата и си мислех да ходя на изпитите за НПМГ, но се отказах, защото ме домързя, а и едва ли ще направя нещо като гледам какво ще има. Но най-вече, защото просто ми омръзна от изпити. Все още се чудя дали д пиша СМГ и 91, защото не знам дали има смисъл, тъй като балът там е много висок, а те със сигурност няма да са ми на първо желание и ако не ме приемат в 2 АЕГ, където балът е значително по-нисък, едва ли ще влезна там, но не знам все още. Може би ставам досадна, но пак ще питам дали някой познава някой от 2 АЕГ или учи там или знае нещо повече..моля малко информация. Мерси предварително !!

П.П. НВО-то днес беше просто ужас!! Нищо не направих, макар че и при нас беше преписване, дори не ни взеха телфоните. Както винаги не изневерих на старата традиция да пиша поне по 1 глупост на географията..
    Последно редактирано от vesiii : 05-27-2013 на 12:17

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Цитирай Първоначално написано от vesiii Виж мнението
    НВО-то днес беше просто ужас!! Нищо не направих, макар че и при нас беше преписване, дори не ни взеха телфоните. Както винаги не изневерих на старата традиция да пиша поне по 1 глупост на географията..
    Защо да е ужас? Не успя ли?
    При нас нямаше никакво преписване, поне не забелязах такова... Мале...слава богу, че тези оценки не се прибавят към бала. То по история на последните задачи със затворен отговор играх на онче-бочне, защото не бях учила последните уроци. По география знам повече отколкото по история. Но мисля, че по ист.съм написала поне за пет и по геогр.също. А ти как мислиш, че си се справила?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си