- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СНИМКИ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ОТ РАЗДЕЛ СЕКС [8]
Тоз пък.
16-годишните батковци от Несебър може и да паднат на колене, но едно свястно момче веднага ще каже колко й е плоско акълченцето, а голяма част дори ще се дръпнат и само за единия секс, щото е прокурорна все още, пък се държи баш като "хванала Господ за шлифера".
Каква злоба? Снизхождение му се вика. Да ти обясня за нямащите тълковен речник:
Чувството, което по-големите и вече осъзналите откъде изгрява слънцето изпитват към детенцето, чието ежедневие се изчерпва с подбора на най-готината снимка с цигарка, с избора на дънкова рокличка за събирането довечера или с разрешението от родители да отиде до Бургас. Сестра ми ще става на 14 след 2 седмици и ще я сложи в джоба си по акъл и интереси.
Ще говори на "путка" и ще си измисля историйки, пикла вчерашна. Пропастта между 14-15-годишните и 16-17 е огромна, да не говорим за моя набор.
Дриймърката беше голямо лапенце, като започна да пише тук, но вече е страхотна мацка - много по-малко категорична, доста по-усмихната и толерантна. Същото мога да кажа и за себе си като промяна.
Снимка няма да получите сега.
чакай чакай никого не защитавам никого не нападам
изказвам впечатления
но щом така искаш си го изпроси
като сте такива прекрасни,умни,усмихнати и красиви хора много над ваше благородие зайка
защо се занимавате с нея?
и кой е по-глупав глупака или тоя който го следва?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...62533674_n.jpg
мамини ,златнички сте,бе.
maDamn
Хе, хе, извинявай. Зайката я гледаме във форума вече бая време, не бих казала, че има някой, който може да каже, че е грозна или нещо подобно, знаем го и сме и го казвали много пъти. Обаче колкото и да се опитва да се прави на много пораснала и много оплетена личност, не е особено трудна за анализиране. Все пак и ние сме били на 14, даже повечето имаме съвсем пресни спомени за точно тези години. Напълно наясно сме какви бръмбари и се въртят в главата и как си мисли, че е различна от останалите на нейните години и още малко, че може да тълкува живота по-добре от хората с повече години опит от нея. Силно се надявам скоро да започне и при нея процеса на осъзнаване, защото може сега да не го забелязва, но в очите на околните начинът и на държание е смешен, да не кажа на моменти даже жалък.
Зайке сега може да се обясняваш колко грам не ти пука, като пораснеш малко (не казвам да станеш на 40, а просто да съзрееш малко) сама ще разбереш какво сме имали предвид. Не се пъни много на това, което ти казваме, а се опитай поне да се замислиш малко над него.
Пак ли сте във филма ... Айде оставете я Зайката да си живее както си и е кеф, все пак е за нейна сметка, не за ваша
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...05962730_n.jpg
Ами вие не сте ли виновни? Още от самото начало, когато тя показа че си е направила татуировка, буквално започнахте да я нападате, ТО00ЧНО СИ Я НАПАДАХТЕ И ОБИЖДАТЕ, че била на 14,15г. Момичето си решава само какво да прави.
Значи аз или други хора, ако имаме татуировки трябва да не си качвам снимките тука, защото такива със много богат речник като теб ще започнат да ни редят..
Сега каза че си има и приятел и вие веднага пак и се хвърлихте, като котки.
Сега започвай да забиваш краката в пода, и да ме редиш.
![]()
отивам да спя с майка ти, проблем?
а и да.. ако имаше сиво в главата щеше да различиш кого и какво целя с мнението си, но уви..
демек и ти си била като нея
правилно ли ще е да се държа с теб така както ти с нея ако се върнем назад във времето?
уж си много пораснала а вместо да и помогнеш искаш да я унижиш
зряла постъпка
не знам какво делите толкова
пробвахте ли поне веднъж да седнете да се разберете на 4 очи като ''зрели хора''?
и ти и зайката и всички дразните един дол дренки сте
Последно редактирано от haritov : 05-27-2013 на 22:45
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ше ме вземеш ли за един мъж
Евала за подписа, т'ва май беше като видя татуса на Тед, нали ?![]()
![]()
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...23329416_n.jpg
ЕЙ
ПИСНА МИ ДА ЧЕТА ГЛУПОСТИ
НЕДОРАСЛЯЦИ-УТАЙКИ
И МОРАЛИСТИ, С МНОГО АКЪЛ СИТЕ, ДЕТО НАКРАЯ БАЧКАТЕ В МАКДОНАЛДС
МАЛКО ВЛАСТ ДА ИМАХ, ДО ЕДИН ОТИВАХТЕ В ТРУДОВИ БРИГАДИ, ДА СИ КОПАЕТЕ САМИ ГРОБОВЕТЕ
ЯСНО ЛИ Е?
Пак ли драми в тая тема?
Успокойте топката.
Абе какво само се заяждате тука със зайче и рабалка бе!?!Тва оная granger интригата ги прави тия работи с подгласнистчки disapointeddreamer и пантерката.
Абе disapointeddreamer ти си била с двама ли , а с колко 35+ си го правила та си взела да четеш морал?Или те не се броят, защото те обучават на разни нещица?Я кажи пускат ли те и на техни приятелчета?!А пък пантерке ти си толкоз наивна, че чак си куха и сама не може да се сетиш как се излагаш като краставичар без краставици.И такива самохвалковци като тебе са ми адски смешни и с то самочувствието което имаш и то без покритие.В лицето приличаш на смачкана мекица, а в тялото по-грозен задник от твоя не съм виждала.Зайката е уникална , а вие само я нападате.А пък granger ти си такава убитачка, че повече няма и накъде и само интриги и клюки са ти в главата.Много си злобна и долна и ен си въобще моралистката за която се представяш!
тая пантерата много се е вживяла като майка защитница , като малка си е играла с кукли сигурно доста и ся иска да го играе МАМА , мамо ела да ти ближа циците става ли
и нека тва не изглежда като защитаване , не защитавам никой и не ми пука за никой , ако утре някой умре ще го подмина
просто констатирам че тея които нападат най рязко имат най много ISSUES , аз поне като нападам го прая леко и без скрит умисъл , апък виждам от другата страна нападки със злоба и целенасочено , пък после морал тва онова заеби![]()
Зайче, тука пишеш вече от известно време. Помня темата за първият ти път, за лещите, за алкохола и коза, за татуировката и сега за приятеля. Окей, изразяваш себе си, аз не виждам нещо лошо в горните неща. Някакви други интереси обаче? Рисуване, пеене, история, математика, ръчни изделия, колекционерство, туризъм, спорт, танци, писане, блогване, актьорство, цветя, животни, нещо? Разбираш само коя страна от теб виждаме.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Чакай бе, това ми е първото мнение по точно тази тема... Не разбрах с какво съм я унижила и какво точно съм и направила.
Бях изписала още 10 реда, ама нещо няма смисъл. И всъщност бих се радвала ако преди 3 години (мда, скоро беше) някой се беше държал така с мен, та току виж взело, та ми просветнало... защото сега като се сетя как съм се държала преди години ми иде да си заровя главата някъде.
Както и да е.... Искам да питам как се сменя тоя тъпия подпис, защото моя уж го махнах, ама явно си стои.. а е от преди 2 години някъде![]()
Бъркаш се нещо за това ;д такива теми не съм пускала аз
Иначе обичам да снимам и да пиша разни неща, ей така като нямам кво да правя. Дори бях пуснала едно от нещата, които съм писала в лично творчество доколкото си спомням и имаше хора, които го харесаха.
Просто не парадирам с това какво мога и какво знам, и колко съм по-добра аз от другите и т.н.
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...56096926_n.jpg
http://ask.fm/iwwkaa
е те всичките момиченца на 14 годинки обичат да се снимат и да пишат поезия (rofl)