- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Бойко Борисов????
Защо правите тема за една картинка ,която да те гледа отговорно на бюлетините и да се показва по телевизията като "шеф" на партия ,в която няма никаква тежест.Направете тема за господин Цветанов.ЯВНО истинският управляващ,който може би заради своята мегаломания изпитва трудности да извършва тази дейност скришом.Колкото до управлението на ГЕРБ,наскоро прочетох следното изказване на Бойко:"Всички социално слаби си помислиха, че ще се вдигнат данъците на богатите, ще дадат на бедните. Оказа се, че това въобще не са си го мислили да бъде факт".Това изречение обобщава нереално идиотската политика на партията.Явно господин Цветанов не се е научил ,че колкото повече бедните взимат от богатите ,толкова по-бедни ще стават.Още повече,богатите не са глупави.Не случайно са богати.Никой интелигентен човек няма да се остави да бъде ограбван от по-глупав от него.Позволете на самочувствието си да поеме удара от това да бъдете по-малко образован от някой друг , и започнете да мислите с главите си.
Аз не вярвам бсп+дпс да направят нещо, полезно за народа. Много е важно как ще реагират на исканото 40% увеличение на цената на токаТова ще покаже дали ще има бъдещи протести. Кви са тия глупости, айде няма да е 40, а 16 ;d Цената на тока трябва поне с 50% да се намали(пренос+достъп и другите глупости).
Искам война :Д
Искаш ти, никой не иска. Тя е неизбежна, но колкото по-късно, толкос по добре![]()
Искам ги утрепем всички! :Д
Тва е бате, на тия турчоля им дадоха министерството на образованието. (facepalm) Бъдете сигурни, че "турското присъствие"
ще си остане![]()
^ И аз, затова и през сълзи чета коментарите на сбирщината идиоти, наречени български народ. Понякога обаче се намира някой грамотен, който да пусне стойностно инфо. Както е и в случая. Прегледайте коментарите.
Ей сега ако ми кажете, че Бойко е човек на място направо ще се гръмна . . . Обеща, че ГЕРБ ще се регистрират, а вчера се е отказал и днес го показва. Баси наглия тип.
Волен се доказа като най-голямата курва родена в България. По-ясно доказателство че работи за турците няма.
Абсолютен...
И тва е представителната извадка на българското общество...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Цветанов е като едно малко обидено детенце , което се защитава обвинявайки и нападайки всички останали.Доста е забавно като го погледнеш по този начин.
А за Местан какво да кажем?
То какво има да се казва. ДПС са турски сателит. Логично е да защитават всеки закон в полза на всички турци.
Те всички са еднакви, гледат си фирмите около тях, парите от субсидии да отиват към тях, ако може и някоя др комисионна. И така.![]()
n00bs
Аз лично съм ,и винаги съм бил главно против неграмотността.Затова нападам тези,които я демонстрират.
Ох, тоя Пеевски няма ли кой да го изхвърли?