Първоначално написано от
ormys
Ако искаш ще ти отговоря , но няма да ти хареса особено.Ако ти и всички останали ей сега придобиете малко финансова интелигентност,спрете да бъдете арогантни,спрете да се страхувате,тогава дори и 40 милиарда да са , няма да ви повлияе.А ти поеми отговорност в живота си .Да ,знам ,ще ми кажеш че ти поемаш отговорност, но повярвай ми не е пълна.Щом оставяш някаква част на политиците ти няма да успееш финансово.
А сега да ти кажа какво ще стане като влязат такива пари в бюджета.Ще отидат при средната и бедната класа.Повярвай те не знаят какво да правят с тях.Аз лично съм от тази класа.Знам мисленето на семейството ми ,знам мисленето на всички други такива.Тези пари карат хората да искат още и да се надяват някой друг да им дава още.В крайна сметка стават зависими и се въртят в един порочен кръг ,от който няма спасение.Единственият шанс за успех финансово(пак казвам финансово ,защото успех за всеки е разлчно нещо) е да си сам шеф на парите си,не да ги чакаш от някой друг,и да се надяваш да е така цял живот.