.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    такива,които се надрусат и пречат специално на теб/автора на темата са малко... повярвай,много надрусани съм виждала.. нито един от тях не е дошъл при мен и не ми е направил нищо .. и не слагай под общ знаменател ако обичаш,не пуша
    и като цяло грам не разбра,това,което написах ... нямах предвид за точно тая тема,а за мисленето на повечето дето са ''аз съм повече,кажете ми браво'' .. и да,прав си,форума е свободен така че като не ми хареса нещо го казвам - леко автогол си вкара .. всичко,което написах си е точно така,а вие живейте с мисълта,че сте моралисти и че сте прави като редите тоя и ония с разни епитети,които по ваше мнение не са просто ''подобие на мисъл'' ... а за акъла ми не се притеснявай,за живота ми - също.. живота очуква всички,особено такива като теб,дето си мислят,че всичко знаят,а всъщност нищо не знаят

п.с. и като цяло не ме разбра... говорех,че ме дразни мисленето от типа на '' достигнах до великата идея кое е правилно и кое не,дайте ми нобелова награда'' ... ясно е,че никой няма да мисли,че едно 13 годишно да пуши трева е нормално и правилно,ама всички да тръгнем да се изтъкваме че мислим така и да чакаме овации ? - това имах предвид,не темата,а ти веднага започна да се правиш на многознаещ и да ръсиш акъл.. следващия път като не си разбрал попитай защо съм го написала... айде лек ден
    Тогава следващият път го напиши разбираемо, не двусмислено. А дори и да приемем, че не съм те разбрал, гледната ти точка и укора ти към автора се самоизключва. Авторът споделя нещо, което не приема и което не харесва.. каква комплексарщина, какви нобелови награди? Или по-скоро ти си човекът, който да раздава правосъдие по форумите. Сама го писа, ако като не ти харесва и нямаш досег до автора и "перченето му"... К'во те интересува?! Някак не мога да приема на сериозно човек, който проповядва нещо, което сам той не изпълнява. 'Айде лек ден и на теб, другия път с повече акъл се разписвай.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Markuss Виж мнението
    Тогава следващият път го напиши разбираемо, не двусмислено. А дори и да приемем, че не съм те разбрал, гледната ти точка и укора ти към автора се самоизключва. Авторът споделя нещо, което не приема и което не харесва.. каква комплексарщина, какви нобелови награди? Или по-скоро ти си човекът, който да раздава правосъдие по форумите. Сама го писа, ако като не ти харесва и нямаш досег до автора и "перченето му"... К'во те интересува?! Някак не мога да приема на сериозно човек, който проповядва нещо, което сам той не изпълнява. 'Айде лек ден и на теб, другия път с повече акъл се разписвай.
    другия път вие вкарвайте повече сиво
    нападането на автора си е точно на място както казах на много хора това не им харесва ама не са тръгнали да го съобщават само и само да чуят '' браво,на твоите години малко мислят така''

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си