такива,които се надрусат и пречат специално на теб/автора на темата са малко... повярвай,много надрусани съм виждала.. нито един от тях не е дошъл при мен и не ми е направил нищо .. и не слагай под общ знаменател ако обичаш,не пуша
и като цяло грам не разбра,това,което написах ... нямах предвид за точно тая тема,а за мисленето на повечето дето са ''аз съм повече,кажете ми браво'' .. и да,прав си,форума е свободен така че като не ми хареса нещо го казвам - леко автогол си вкара

.. всичко,което написах си е точно така,а вие живейте с мисълта,че сте моралисти и че сте прави като редите тоя и ония с разни епитети,които по ваше мнение не са просто ''подобие на мисъл'' ... а за акъла ми не се притеснявай,за живота ми - също.. живота очуква всички,особено такива като теб,дето си мислят,че всичко знаят,а всъщност нищо не знаят
п.с. и като цяло не ме разбра... говорех,че ме дразни мисленето от типа на '' достигнах до великата идея кое е правилно и кое не,дайте ми нобелова награда'' ... ясно е,че никой няма да мисли,че едно 13 годишно да пуши трева е нормално и правилно,ама всички да тръгнем да се изтъкваме че мислим така и да чакаме овации ? - това имах предвид,не темата,а ти веднага започна да се правиш на многознаещ и да ръсиш акъл.. следващия път като не си разбрал попитай защо съм го написала... айде лек ден